Showing posts from 2008

Waiting for 2009.....

What is so special waiting for a new YEAR..........????....for me.... 1. Our age + 1 ( more experie…

Hepi Holiday

Merry Christmas to Nc, Uzoy, Michelle, Gracie, Teng (walaupun dia tida dapat baca ini blog sya mo w…

TAG......

to be honest I din know what is TAG......tapi utk tida mengecewakan my fren...sya ikut saja arahan.…

When we are kids.............

Let remember what we are doing when we a small........khas untuk yang bersikulah rendah year 80'…

Favorite Tv Series - CSI

Just to want start my Monday Working Day by promoting my favorite Tv Drama Series....he he he.. he…

For the first time......

Hari ni cam biasak...start keja balik setelah 4 hari 'cuti2 Malaysia'.......nothing special…

Kereta Idaman....

Aku mula menyimpan angan2 untuk memiliki sebuah kereta semasa di sekolah menengah....keta idaman…

Miss this precious moment.....

eemmmm...tengah saya membuka picture files sa....tiba2 ternampak ini photo....rindunya mo pegi bel…

KFC....

Wah wah wah...aku bangga jadi anak Kota Marudu...si cath bagi tahu aku KFC (Restoran makanan segera…

Predator....

Hari ni tiba2 pulak mo cerita pasal satu filem org putih yang aku tengo last saturday di Tv 2 jam 1…

Politik Office........

eeee...geramnya..awal2 pagi dah bad mood....pasal 'orang' tu le...hari ni nak cerita sikit …

Lesen P

Alhamdulillah......Akhirnya.......dah 2 tahun belajar memandu, aku lulus ujian memandu isnin lalu..…

Hotel Management...........

emmmm.....sedang aku asyik menatap skrin komputer, tiba2 aku teringat kembali semasa aku belajar di…

Kuala Lumpur....

Hari ni macam malas sekali.......biasaklah...Isnin kan.....semua orang pun tidak suka hari yang Per…

Soto Jawa.....emmm lazatnyeeee

Hari ni tiba2 kawan ku yang suda hampir setahun aku tak jumpa menelepon ku......pegi lunch sama2 di…

Kembali lagi.....

Suda terlalu lama aku tidak meng'update'kan blog ku ini....sedar tak sedar tinggal 2 bulan …

Load More That is All