It's Friday....Jumaat.....Hari 5.....Love?? - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, November 21, 2008

It's Friday....Jumaat.....Hari 5.....Love??

I'm so excited today....want to know why?...it's fridaylah......the day that everyone love....masakan tidak...tommorownya cuti bah...2 hari lagi tu...tapi masalahnya apa saya mo buat besok....I'm alone in KK....my husband still in Tawau...my 2 little son sanaaaaa Kota Marudu...boring giler tul....last2 my "Sony Tv" is my Best Friend for 2 days...
Love??
Just want to open this topic today...biasanya kalau pasangan tu dah berkahwin mesti terdengar rungutan dari c Wife bahawa c Husband tidak romantik seperti masa mula couple dulu....betul ke??..mungkin ya mungkin tidak..tapi kalau di ikutkan perkembangan semasa (kononlah)...memang ada c husband yang berperangai begitu...masa mo ngurat dulu punyalah romantik...ayat berbunga2 sampai perempuan pun terus cair mendengarnya....hadiah? bunga? jangan cakaplah.....tapi dah 'dapat' (jangan kuning dulu ye...meaningnya dah kahwin) pegang tangan pun segan apalagi depan umum....apa punya Husband le macam tu....'Husband2' sekalian jangan marah ye....kenyataan...kalau c Wife pula ada ke yang berperangai begitu...mungkin ada tapi bak orang kata ianya hanya 'kes terpencil' (meaningnya..jarang2 berlaku)....apa apa pun...sama-sama le kita jadikan ianya pengajaran (khusus untuk yang dah berkahwin dan juga yang akan berkahwin..maklumlah cuti sekolah sekarang ni ramai yang akan tinggalkan zaman bujang...)
P/S : tiada kena mengena dengan saya punya husband..he he..alhamdulillah...dia masi sama seperti dulu....

2 comments:

  1. wa,,siok pla cerita ko ni ari a,, tulis lagi bnyk2 mcm tu a,,tpi kn,, betul tu apa yg ko cakap tu,, walaupn bukan smua la,,hehe

    ReplyDelete
  2. hi sal..br sia masuk blog ko ba ni..dan sia pun br ja 'membloggingkan' diri..hehehe..

    about your post (yg ni la)..betul tu. ada yg cam tu..pa lg kalau da ada baby kan..tapi nampaknya kita berdua sama..syukur la, Tuhan bagi kita pasangan yang terbaik.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!