Skip to main content

SAFI YOUTH RADIANCE | Youthful and Luminous Skin with Powerful Ingredients

Entering age of 40 same as you going to a new world with various of challenges. There so much you need to take care of, your health, financial, family, relationship with our God (no need to mention actually ).... And most important thing to women.. Hehe her skin.

Me at age of 40.. Yup wrinkles has appeared on my forehead πŸ˜…

Actually I'm not a makeup person also not a person who really take care of her skin. πŸ˜… My daily basic skin care is only Face Wash, twice a week I will use the Face Scrub to remove the dead skin. But in the age of 40, I cannot practice the same routine. I need to start to take seriously on my skin care routine.  As everyone know, in the age of 40.. our skin turnover rate has slowed, wrinkles appears in some area in our face such as our forehead, around the eyes and mouth. It is time for me to thinking about anti-aging skin care products. Thinking and start searching for it.. πŸ˜…

Nowadays there are many skin care product in the market. Its up to you to choose which one is suitable with your skin. My skin a bit sensitive to certain product so I bit fussy when come to selection of skin care product. As I'm using some of Safi Product now, Face Cleanser and the Moisturising Day Cream.. I think better for me to take a look of their anti-aging skin care product.

Safi Youth Radiance - New anti-aging skin care product from Safi



And lucky for me, Safi just launched their new anti-aging skin care product - Safi Youth Radiance. 2 in 1 treatment comprising of Essence and Serum Infused Moisturiser provides skin with Anti-Aging and Whitening benefits. Ok no need to wait, bought 1 set of this skin care product which cost me RM55.90 for 100ML Safi Youth Radiance Anti-Aging And Whitening Essence and RM55.90 40G Safi Youth Radiance Serum Infused Moisturiser.

Before using any product its important to us to get know the contains. Both product contain Saffron Extract as a main ingredient. Its potent antioxidant and got anti-aging benefits which is good to reduce my wrinkles.. 😁Beside that, the essence and serum also contains Lipo Vitamin C, Hyaluronic Acid and Vita-B3. And most important is, this product was Halal Certified by Jakim.

How to use it? Simple.. Just follow the direction written on the packaging box.


Apply on freshly-cleansed skin and neck. Gentle massage in circular motion until fully absorbed into skin. 

Oh Ya! Where to get it? Safi Youth Radiance is available in Watsons, Guardian and Aeon Wellness. 

Can't wait to use this new anti-aging product and share the result πŸ˜‰. See you all on the next entry. 


Comments

  1. Replies
    1. Hi cikgu zim...saya pun gunakan safi youth radiance tapi umur saya dah 46

      Delete
  2. Generally, the dry skin is caused by cold weather or the cosmetics and soap you use.

    ReplyDelete
  3. TMG, also known as betaine anhydrous, acts as being a methyl donor who can be crucial for a variety of actual side effects https://www.maxlifespan.co.uk within you operates directly with many other methyl donors such as choline, folic acid, health supplement B12 and s-adenosyl-methionine (SAMe), and is particularly a precursor of carnitine exercise.

    ReplyDelete
  4. Occasion porn actress says she could require surgery to regenerate a breast implant struck and damaged using a hockey puck. Mia Khalifa Actress

    ReplyDelete
  5. Scrubs serve as a means of identification between the medical staff and the patients. They also help distinguish the staff of different departments in a hospital from each other.
    Best 10 Face Scrubs for Men

    ReplyDelete
  6. Hi, I find reading this article a joy. It is extremely helpful and interesting and very much looking forward to reading more of your work.. blood pressure 911 tablets

    ReplyDelete
  7. I encourage you to read this text it is fun described ... Advance-Aesthetics

    ReplyDelete
  8. Great post Mia Kassim. You published a meaningful and useful content regarding our skin care particularly after the age of 40. You are quite right after 40 we have to face so many health hazard issues including our important organ skin. So, regardless to say, you delivered an awesome project for all the users here. I was impressed see how you maintained your skin care routine. Anti-aging products can help surely but the tough task is finding the perfect matching one as our skin obviously vary form person to person. Anyway, glad to about the Safi's skin care products and maybe I have to check out them if they still available in the market especially online. I can also share my skin care support that is CV Skincare Labs. They have numerous products that actually come from after a long professional research and relentless work by their skilled team. To improve skin radiance you can enjoy their product and hassle free support.. Thanks for sharing your precious content.

    ReplyDelete
  9. The SC through different youth advancement drives will be a vehicle to activate assets to help those most minimized youth populaces in starting and supporting youth drove programs.wood puzzle for baby

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🀣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a