Skip to main content

FESTIVITIES AT LE MERIDIEN KOTA KINABALU

Unlock Festivities @ Le Méridien where we revel in style and celebrate these festive moments with sparkles. Le Méridien Kota Kinabalu curates awonderful Christmas story for memorable celebrations with delicious food offerings and guests can also share the festive spirit with exclusive Le Méridien hampers and Christmas treats. 

The General Manager of Le Méridien Kota Kinabalu Kanit Sangmookda launched the festivities @ Le Meridien with a Christmas tree lighting at the lobby of the hotel.



The 15’Christmas tree was decorated with recycled bottles collected from the various venues in the hotel – and later to be send for recycling as part of the hotel’s environmental effort other than recycling cans, plastics and cardboard boxes.




He also introduced the other inspiration spaces for the perfect holiday entertaining for their guests – the life-size gingerbread house at the lobby and the gingerbread village as the festive centrepiece at Latest Recipe. “This is a showcase of our creative talents who have work relentlessly to ensure this festive will be fun and unique for the young and the young at heart,” says Kanit.



The celebration starts early asthe hotel also infuses the festive elements in their current food promotions with holiday favourite dishes. The popular Weekend Dinner Buffet at Latest Recipe will feature roast turkey with fruits, grilled Western as well as Christmas desserts and more at RM138nett per person – Friday, Saturday & Sunday from 6.30pm to 10pm. The Dessert Wonderland presents a Christmas Joy Buffet which includes traditional fruit cake, yule log and gingerbread cookies at RM50nett per person, available daily from 3pm to 6pm.



Celebrate the festive season at Latest Recipe offers delicious Festive Buffets - Christmas Eve Dinner at RM158nett per adult, Christmas Day Dinner at RM138nett per adult; and RM158nett per adult for New Year’s Eve Dinner. Enjoy more than 100 appetizing including roast turkey with fruits, English rolled lamb leg, grills Norwegian salmon en croute, braised prime ribs and a dessert wonderland. Latest Recipe is offering special early bird vouchers limited to the first 50 guests only at RM118nett for Christmas Eve and New Year’s Eve Dinner Buffet, and RM108nett for Christmas Day Dinner Buffet. Guests can purchase these vouchers from the Festive Desk located at hotel lobby.



Over at Favola, keep it intimate and chic with our 5-course Christmas Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only) and the 5-course New Year’s Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only). Enjoy authentic Italian recipes including chestnut-stuffed slow cooked turkey roulade with golden baby beetroot, thyme potato puree or the herb crusted lamb loin.

Do not miss out our yummy Christmas Goodies featuring mouth-watering Christmas Roasts including traditional roast turkey at RM388nett (4 – 4.5kg), tandoori marinated garlic butter-glazed turkey at RM388nett (4 – 4.5kg), oven-roasted beef loin at RM348nett (2kg) and slow-roasted leg of lamb at RM288nett (2- 2.5kg). All roasts are served with side dishes.

We also serve an array of Christmas treats and exclusive Le Méridien Festive Hamper at RM338nett for 10 items, RM188nett for 12 items, and RM165nett for 9 items including gingerbread cookies, Christmas pudding and homemade German Dresden Stollen.



The Christmas Wish Project is one of the many CSR efforts organised by the Le Méridien Kota Kinabalu. This year, the hotel collected Christmas wishes Bukit Harapan and Woori Jib. According to General Manager Kanit Sangmookda, “Christmas is a time of giving and sharing, and is not limited to those that we love and care for. We hope our generous guests will share the joy of giving with the residents of these homes”.
Guests can select their Christmas Wish card from the Christmas tree at the hotel lobby, purchase the items stated and return the wrapped gift to the hotel by 20 December 2019.



Guests can upload and share their experiences with Festivities @ Le Méridien and stand a chance to win a 2D1N stay in our new Duplex Sea View Suite inclusive with Club Lounge benefits.

To find out more about the hotel’s special festive offerings and activities, check out their Facebook Page or call +6088 322 238.

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a