Skip to main content

INVOKE YOUR CHRISTMAS CHILDHOOD MEMORIES”-THEMED CHRISTMAS TREE LIGHTING CEREMONY AT HYATT REGENCY KINABALU

Marking the beginning of the festive season, Hyatt Regency Kinabalu hosted the annual Christmas tree lighting ceremony held in the Lobby Lounge. Hyatt Regency Kinabalu unveiled its Christmas theme for this year, “Invoke your Christmas Childhood Memories at Hyatt Regency Kinabalu” – to commemorate the yesteryear Christmases celebrated at our hotel for the past 40 years.

Hyatt Regency Kinabalu’s associates, restaurant diners, in-house guests and media friends were in attendance to witness the Christmas tree lighting ceremony. The ceremony began with a lovely speech by the hotel’s General Manager, Thor Gervasi, followed by the official lighting of the Christmas tree, a well-loved tradition.  

12-foot Christmas Tree 

The hotel lobby was transformed into a wonderland with a 12-foot Christmas tree featuring plants such as poinsettia, lemon cypress and snow-white pine tree arranged around the tree accompanied by spectacular fairy lights and a star. 

Snowman & Christmas Tree at the hotel lobby

The hotel also showcased a gingerbread house at The Lounge, snowman and Christmas tree made out from recycled tires at car porch area and the hotel lobby, and various green and red-themed decorations to exhibit the spirit of the festive season. 

Mr Thor Gervasi 


Christmas is all about giving, love and care. This year, we will continue collecting Christmas presents for the children from various orphanage homes. We will also introduce ‘Adopt-a-Tree’ programme where our guests can adopt through donations and we will plant the trees in selected forest of our choice. Let us make a difference in the lives of the orphans and the environment with our simple act of generosity,” remarked Thor Gervasi, General Manager of Hyatt Regency Kinabalu. 

Visit Hyatt Regency Kinabalu for the unique Christmas experience from 1 December 2019 onwards and join in the various activities organized for in-house guests, as well as patrons, on Christmas Eve and Christmas Day. 

Come and witness prestigious moment as Hyatt Regency Kinabalu attempt to break the world record for the longest Yule Log cake on December 11, 5:00 PM at Kimanis Ballroom. A Christmas Bazaar will be hosted on the same day as the record attempt, where guests can buy various Christmas goodies to bring home to be shared with friends and family. Listen to the mesmerizing Christmas carols serenaded by Angkasa Choir at The Lounge from 22-24 December, from 7:30 PM-8:30 PM. 

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang