Skip to main content

'Melaram' di Instagram

 Assalamualaikum
 Minggu ni tak sempat nak post n3 panjang2 sebab line di rumah tak berapa nak bagus....tak dapat nak connect internet langsung....tapi DiGi dah sms awal2 bagitahu dorang ada buat kerja2 penaiktarafan di area kami tinggal tu sampai awal Februari.....tu yang terpaksa update blog dengan kelam kabut di opis jak.....so hari ni layan jak photo2 yang pernah saya upload di instagram @miakassim




Sempat lagi snap gambar dicermin sambil dukung anak.......

Ni Umi dan 2 anak terunanya....



Jangan terpedaya dengan bibir yang 'seksi' itu...Instagram semata2...hehe




Anak-anak Umi.....Orang selalu tersilap dengan Shumi dan Shamzi ni...kata dorang kembar padahal adik dan abang beza 2 tahun....Damia dalam gambar ni umur dia 11 bulan....rambut fesyen antena radio....hehehe

P/S : sapa2 nak tengok gambar lagi, boleh follow saya di instagram @miakassim (wah sempat promote lagi cam budget artis....hehehe)

Comments

  1. damia punya ikatan rambut memang mcm antena radio. Tapi dulu saya time kecil ikatan rambut fesyen pokok kelapa. Tegak atas kepala. Hehe. Darjah 1 time itu.

    ReplyDelete
  2. comel2 semua nya...cute!..
    bibir oren mmg seksi..haha..:)

    ReplyDelete
  3. hihi...rjin akak upload gmbr kt instagram...cumil gmbr2 tu :)

    ReplyDelete
  4. Bila rasa rindu anak masa kerja dah senang nak tengok..

    ReplyDelete
  5. Sumanya comel² termasuklah mak nya skalli ☺☺

    Tak der instagram lah.

    ReplyDelete
  6. cute..dah 3 iyer..besh lh..
    mlm kang dya follower awk iyer..
    ig dya : mshazadoes

    ReplyDelete
  7. haha sexy bibir ank dara ngn mama dia hehe

    ReplyDelete
  8. yg starring dua org tu mmg sama muka. yg girl comel! semua mata bulat2. hehehe... bila la mau ada insta ni. :(

    ReplyDelete
  9. comel... ^_^... I'll follow you dear thru Instagram... nanti boleh layanz gambar2 lagi kat situ... heee...

    ReplyDelete
  10. Comelnya si Damia... geram sia tinguk pipinya :D

    ReplyDelete
  11. comey semuanya anak2 mia nie..pandai bergambar... instagram takdel la...

    ReplyDelete
  12. cutenya anak2 mia...:) mcm ibunya juga..hehe

    ReplyDelete
  13. amboii licinnya kulit mama budak2 tu :)

    ReplyDelete
  14. ala comelnye kak ! eh kalau tak kerana instagram pun , mmg dah seksi ! hihik

    ReplyDelete
  15. First light Pigoni of Be Social Worldwide is a guaranteed social marketing master and an online networking virtual aide. Instafellow.com

    ReplyDelete
  16. concluded that they were either exhausted or a starving craftsman and transforms your cappuccino into a canvas. http://brsm.io/Buy-real-active-instagram-followers

    ReplyDelete
  17. We are expert in web development, onpage SEO, offpage SEO, reputation management, seo software services, video marketing & social media management. We regularly update our strategies with Google algorithm changes to make them compatible & effectiveClick Here for See Our Niche blog Comments Packages .

    ReplyDelete
  18. Instagram has become a place for influencers, a lot of them had grown their audience from small to millions in a short period of time Instagram marketing

    ReplyDelete
  19. Get loyal followers involved: Another really good way to gain Instagram followers is by getting loyal followers involved followers

    ReplyDelete
  20. Investing energy online is essential for your business, however on the off chance that it's not beneficial time, at that point it is just time squandered. Dawdled does not resist get new deals. insta

    ReplyDelete
  21. Instagram is the part of Facebook, you know there's going to be a lot of pressure on Insta to succeed.buy Instagram comments from real users.. But, Instagram work for your company?

    ReplyDelete
  22. But everyone likes taking photos and let's be honest - almost every one of us feels like we have a knack behind the camera. While darkroom results often prove otherwise, the ease and foolproof editing ofinstagram growth service

    ReplyDelete
  23. Thank you for some other informative blog. Where else could I get that type of information written in such an ideal means? I have a mission that I’m just now working on, and I have been at the look out for such information. net worth list

    ReplyDelete
  24. To appreciate all these promising advantages,smmpanel what does it take to make your marketing effort a triumph?

    ReplyDelete
  25. Regardless of what's more important, views or retention, the bottom line is we want people to watch our stuff for the longest amount of time possible. his comment is here

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a