Featured Slider

FESTIVITIES AT LE MERIDIEN KOTA KINABALU

Unlock Festivities @ Le Méridien where we revel in style and celebrate these festive moments with sparkles. Le Méridien Kota Kinabalu curates awonderful Christmas story for memorable celebrations with delicious food offerings and guests can also share the festive spirit with exclusive Le Méridien hampers and Christmas treats. 

The General Manager of Le Méridien Kota Kinabalu Kanit Sangmookda launched the festivities @ Le Meridien with a Christmas tree lighting at the lobby of the hotel.



The 15’Christmas tree was decorated with recycled bottles collected from the various venues in the hotel – and later to be send for recycling as part of the hotel’s environmental effort other than recycling cans, plastics and cardboard boxes.




He also introduced the other inspiration spaces for the perfect holiday entertaining for their guests – the life-size gingerbread house at the lobby and the gingerbread village as the festive centrepiece at Latest Recipe. “This is a showcase of our creative talents who have work relentlessly to ensure this festive will be fun and unique for the young and the young at heart,” says Kanit.



The celebration starts early asthe hotel also infuses the festive elements in their current food promotions with holiday favourite dishes. The popular Weekend Dinner Buffet at Latest Recipe will feature roast turkey with fruits, grilled Western as well as Christmas desserts and more at RM138nett per person – Friday, Saturday & Sunday from 6.30pm to 10pm. The Dessert Wonderland presents a Christmas Joy Buffet which includes traditional fruit cake, yule log and gingerbread cookies at RM50nett per person, available daily from 3pm to 6pm.



Celebrate the festive season at Latest Recipe offers delicious Festive Buffets - Christmas Eve Dinner at RM158nett per adult, Christmas Day Dinner at RM138nett per adult; and RM158nett per adult for New Year’s Eve Dinner. Enjoy more than 100 appetizing including roast turkey with fruits, English rolled lamb leg, grills Norwegian salmon en croute, braised prime ribs and a dessert wonderland. Latest Recipe is offering special early bird vouchers limited to the first 50 guests only at RM118nett for Christmas Eve and New Year’s Eve Dinner Buffet, and RM108nett for Christmas Day Dinner Buffet. Guests can purchase these vouchers from the Festive Desk located at hotel lobby.



Over at Favola, keep it intimate and chic with our 5-course Christmas Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only) and the 5-course New Year’s Eve Set Dinner at RM300nett per adult (food only). Enjoy authentic Italian recipes including chestnut-stuffed slow cooked turkey roulade with golden baby beetroot, thyme potato puree or the herb crusted lamb loin.

Do not miss out our yummy Christmas Goodies featuring mouth-watering Christmas Roasts including traditional roast turkey at RM388nett (4 – 4.5kg), tandoori marinated garlic butter-glazed turkey at RM388nett (4 – 4.5kg), oven-roasted beef loin at RM348nett (2kg) and slow-roasted leg of lamb at RM288nett (2- 2.5kg). All roasts are served with side dishes.

We also serve an array of Christmas treats and exclusive Le Méridien Festive Hamper at RM338nett for 10 items, RM188nett for 12 items, and RM165nett for 9 items including gingerbread cookies, Christmas pudding and homemade German Dresden Stollen.



The Christmas Wish Project is one of the many CSR efforts organised by the Le Méridien Kota Kinabalu. This year, the hotel collected Christmas wishes Bukit Harapan and Woori Jib. According to General Manager Kanit Sangmookda, “Christmas is a time of giving and sharing, and is not limited to those that we love and care for. We hope our generous guests will share the joy of giving with the residents of these homes”.
Guests can select their Christmas Wish card from the Christmas tree at the hotel lobby, purchase the items stated and return the wrapped gift to the hotel by 20 December 2019.



Guests can upload and share their experiences with Festivities @ Le Méridien and stand a chance to win a 2D1N stay in our new Duplex Sea View Suite inclusive with Club Lounge benefits.

To find out more about the hotel’s special festive offerings and activities, check out their Facebook Page or call +6088 322 238.

READ MORE

INVOKE YOUR CHRISTMAS CHILDHOOD MEMORIES”-THEMED CHRISTMAS TREE LIGHTING CEREMONY AT HYATT REGENCY KINABALU

Marking the beginning of the festive season, Hyatt Regency Kinabalu hosted the annual Christmas tree lighting ceremony held in the Lobby Lounge. Hyatt Regency Kinabalu unveiled its Christmas theme for this year, “Invoke your Christmas Childhood Memories at Hyatt Regency Kinabalu” – to commemorate the yesteryear Christmases celebrated at our hotel for the past 40 years.

Hyatt Regency Kinabalu’s associates, restaurant diners, in-house guests and media friends were in attendance to witness the Christmas tree lighting ceremony. The ceremony began with a lovely speech by the hotel’s General Manager, Thor Gervasi, followed by the official lighting of the Christmas tree, a well-loved tradition.  

12-foot Christmas Tree 

The hotel lobby was transformed into a wonderland with a 12-foot Christmas tree featuring plants such as poinsettia, lemon cypress and snow-white pine tree arranged around the tree accompanied by spectacular fairy lights and a star. 

Snowman & Christmas Tree at the hotel lobby

The hotel also showcased a gingerbread house at The Lounge, snowman and Christmas tree made out from recycled tires at car porch area and the hotel lobby, and various green and red-themed decorations to exhibit the spirit of the festive season. 

Mr Thor Gervasi 


Christmas is all about giving, love and care. This year, we will continue collecting Christmas presents for the children from various orphanage homes. We will also introduce ‘Adopt-a-Tree’ programme where our guests can adopt through donations and we will plant the trees in selected forest of our choice. Let us make a difference in the lives of the orphans and the environment with our simple act of generosity,” remarked Thor Gervasi, General Manager of Hyatt Regency Kinabalu. 

Visit Hyatt Regency Kinabalu for the unique Christmas experience from 1 December 2019 onwards and join in the various activities organized for in-house guests, as well as patrons, on Christmas Eve and Christmas Day. 

Come and witness prestigious moment as Hyatt Regency Kinabalu attempt to break the world record for the longest Yule Log cake on December 11, 5:00 PM at Kimanis Ballroom. A Christmas Bazaar will be hosted on the same day as the record attempt, where guests can buy various Christmas goodies to bring home to be shared with friends and family. Listen to the mesmerizing Christmas carols serenaded by Angkasa Choir at The Lounge from 22-24 December, from 7:30 PM-8:30 PM. 


READ MORE

Travel Berdua Lebih Baik

Setiap orang punya pengalaman travel yang berbeza dan tak boleh nafikan setiap pengalaman tu amat berguna untuk kita ambil dan cuba untuk praktikkan. Sebab daripada pengalaman orang, kita boleh jadikan panduan untuk kita pula. Dan setiap orang banyak ragamnya juga. Ada antara kita yang lebih selesa travel sorang-sorang sebab lebih mudah tak perlu nak fikirkan pasal orang lain. Kita boleh planning semua ikut yang kita suka tanpa memikirkan apa pula pandangan orang lain. 




Selain itu ada juga orang yang suka travel dalam kumpulan. Bestnya travel in group ni sebenarnya ia lebih menjimatkan sebab banyak benda yang kita boleh sharing. Sebagai contoh kalau travel berempat, duit transport kita boleh divide 4, duit makan pun sama dan banyak lah lagi. Namun, masalahnya travel ramai-ramai ni, banyak ragam yang nak kena fikir dan juga banyak pendapat yang kena dipertimbangkan. Jadi apa kata kita cuba travel berdua pula lepas ni.




Untuk kita yang nak travel berdua, benda yang paling penting adalah pilihlah kawan ataupun pasangan yang betul-betul kita selesa. Hal ini bagi memastikan percutian kita nanti tu tidaklah terlalu complicated. Aku tak nafikan kalau kita silap pilih kawan, memang akan susahlah nanti nak buat keputusan sebab kita taka da kata putus yang ketiga untuk backup. Tak tahu pendapat siapa yang lebih sesuai digunakan nanti. So, jangan silap pilih kawan tau. Aku nak share lah sikit beberapa perkara yang menjadikan travel berdua ni lebih baik daripada travel solo ataupun berkumpulan kalau kita dapat pilih partner yang baik.

Jimat Transport
Transport ni aku refer daripada A to Z, iaitu transport daripada nak ke airport sampailah transport kita nak gunakan dekat tempat yang kita pergi tu juga. Kalau travel berdua ni, aku lebih prefer untuk gunakan public transport yang ada sebab lagi jimat. Pertamanya, kalau nak airport transfer, aku lebih prefer guna KLIA Express dan aku akan beli KLIA Ekspres Tickets ni guna Traveloka. Sebabnya kalau beli dekat Traveloka ni, kita boleh jimat dalam lebih kurang RM12 seorang daripada kita beli dekat kaunter. KLIA Express ni sebenarnya sangat selesa untuk kita even kita bawa luggage sekalipun. Namun, kalau korang tak suka nak angkut luggage, boleh lah try Airport Limo atau mana-mana transport yang lain. Selain itu, aku memang akan suka cari tempat yang ada akses bas ataupun train sebab suka untuk rasa pengalaman naik bas dan train di tempat orang pula. Nak cuba compare kan dengan Malaysia pula.


Image from Google

Jimat Luggage 
Kalau lelaki ni, senang sebab ramai yang suka backpack je. Tetapi perempuan ni banyak sangat barang yang nak bawa, tu yang rasa perlu untuk beli luggage. Kalau naik airline yang kena add-on luggage, sebenarnya kita boleh je buat sorang je beli luggage tu. So, lagi jimat nanti divide je 2 harga. Tak perlulah kalau travel berdua ni, dua-dua nak beli sebab nanti mesti berlebih punya. Aku yakin beg sorang takdelah sampai lebih 20kg. Kalau tak yakin nak amik 20kg, beli yang 25kg atau 30kg pun tetap lagi jimat untuk sorang je beli.

Penginapan
Aku paling suka travel berdua ni, senang sangat nak handle penginapan. Kita boleh je cari mana-mana hotel yang rasa selesa tetapi harga masih berbaloi untuk kita duduk nanti. Kalau travel ramai ni leceh, sebab kita kalau boleh mesti nak duduk sekali dengan kawan-kawan kita, so pilihan jimat yang ada adalah hostel. Aku kurang suka hostel ni, cuma satu je sebab toilet dia kena sharing dengan orang lain. Kalau berdua mungkin kos akan mahal sikit tetapi kita akan dapat keselesaan yang kita nak lah.




Ni antara benda yang aku rasa travel berdua lebih best dan memudahkan. Kosnya tidaklah terlalu jimat macam travel dalam group tetapi ia tidaklah juga terlalu mahal sebab ada benda yang kita still boleh share dengan partner kita.


READ MORE

This Festive Season, Experience the Gift of Being Together with Hilton Hotels in Malaysia

The year-end festive period is a time for reflection, gratitude, and most importantly togetherness. Loved ones from around the world travel far and wide to be together, because experiencing the magical moments of the season with the ones who matter is what makes it worthwhile.



Hilton hotels in Malaysia presents the greatest gift – togetherness, by making the world a smaller and closer place with the Festive Table. The act of sharing a meal is simple, but the gesture itself is a heartwarming one. Each Hilton hotel in Malaysia offers festive menus and promotions that are made for sharing, in hopes to reunite loved ones, create new friendships and strengthen each unique relationship. 

Urban Kitchen

This December, experience the gift of being together with Hilton Kota Kinabalu at:

Urban Kitchen
Christmas Dinner Buffet 
25 December 2019 
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Must have on Christmas Dinner : Roasted Turkey

In addition, Hilton Kota Kinabalu has festive offerings throughout the hotel such as:

Seafood Jambalaya

Urban Kitchen
Festive Seafood Party Buffet 
Every Friday & Saturday in Dec
6:30pm - 10:30 pm 
RM145 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Eve Dinner Buffet 
24 December 2019
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Lunch Buffet 
25 December 2019
12:30pm - 3:00pm
RM150 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Eve Dinner Buffet 
31 December 2019
6:30pm - 10:30pm 
RM168 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Day High-Tea Buffet 
1 January 2020
12:30pm - 4:00pm
RM98 nett per adult

Rooftop Poolside Bar & Grill
Christmas and New Year’s Eve 
Festive Menu Selections
24-31 December 2019
Lunch (12.00pm – 3.00pm)  Dinner (6.30pm – 10.30pm) 
From RM 48 nett onwards per dish

Zest Café
Christmas Turkey Takeaway & Festive Goodies 
1-26 December 2019

Club Bar
Christmas Eve Bash 
24 December 2019
7:00pm -3:00am
Elixir Band featuring Gina

Club Bar
Christmas Party 
25 December 2019
7:00pm - 2:00am
M2 Project Band

Club Bar
New Year's Eve Countdown 
31 December 2019
7:00pm - 3:00am 
RM50 nett inclusive of 1 drink
Jomos Band featuring Pija, Jonathan Tse and Ora Della

#more photo at IG MiaKassim

Catch Santa as he makes an appearance on 24 & 25 December 2019 and Christmas Caroling on 24 Dec 2019 at 7.00pm

From 1 – 20 December 2019, each Hilton hotel in Malaysia will be giving away a 3D2N stay inclusive of breakfast buffet to one lucky winner. To stand a chance to win, participants have to like the hotel’s Facebook page, share the post and leave a comment with their most memorable dining experience with loved ones during the holiday season.

For more information and reservations, please call Hilton Kota Kinabalu at +60 88 356 000 or email BKIKK_FB@hilton.com



READ MORE