Todak vs Bahtera - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, November 21, 2013

Todak vs Bahtera

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!










Note ; Jawab pertanyaan OKje semalam, kat Sabah hampir kesemuanya panggil "Bapa" tu bapa......:D

Extra Note ; hari ni takde idea lah pulak. So tatap je lah foto2 kat atas tu. Entri semalam kata hubby sangat-sangat berkesan, dia touching tau. Even kakak aku pun nanges bila baca entri tu...huhu. :-( Entri tu lahir dari pengalaman aku sendiri dan masa taip entri tu laju jak tangan, tak sampai 5 minit dah siap. Ikhlas dari anak untuk bapanya. Sangat sangat sayang my Bapa. :D

14 comments:

  1. Kisah bapa tu mmg terkesan di hati...huhu..
    cantik pic2 di atas tu Mia...:):)

    ReplyDelete
  2. Dah kalau kakak baca pun berairmata apa lagi yg adik-beradik Mia mesti terasa sama.

    Hubby Mia pandai buat photo shoot ye.. Tu matahari menyinar pun jelas.

    ReplyDelete
  3. mmg panaromic lah photo hubby mia..
    kalaulah bapa mia baca mesti dia lagi terasa kan..:)

    ReplyDelete
  4. Luahan ikhlas dari hati :D:D secantik panorama dalam gambar. (u la ni buat I bermadah kat sini ni )

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. sy pun panggil bapa juga :)

    ReplyDelete
  6. Kasih sayang ayah tiada nilainya, seperti kasih sayang ibu juga.

    ReplyDelete
  7. rindu pada arwah ayah dan arwah emak.:(

    ReplyDelete
  8. TQ Mia.....
    Todak vs bahtera pun ok jerrr...layannn...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!