Feedback mengenai Almera? - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, December 3, 2013

Feedback mengenai Almera?

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!





Feedback mengenai Almera?? Sebelum tu sangat-sangat berterima kasih kepada En.Mohd Shafizan kerana sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa ni.

Tak sangka ye, aku sebenarnya just nak shared moment aku nak berpisah dengan cik Myvi dan berkenalan dengan cik Alputih tu. Tapi ramai (bukanlah ramai sangat pun hehe tapi adalah) yang bagi response tentang post Almera tu. (^__^)

  

Antara komen yang aku terima dalam post Nissan Almera Impul



In Sha ALLAH, aku akan kongsikan pengalaman aku sepanjang menggunakan cik Alputih ni. Secara keseluruhannya, setakat ni aku memang berpuas hati dengan cik Alputih ni. Tunggu ye review sepenuhnya dipost yang akan datang (^_^)




Pageviews untuk Post Nissan Almera Impul
 

35 comments:

  1. nissan almera memang best..luas dan selesa kan mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ruang...mmg almera luas dan selesa....hehe

      Delete
  2. memberi banyak ilmu juga N3 Almeera ni kan Mia.. dapat juga berkongsi2 info...:)

    ReplyDelete
  3. suka cuma design punggung nya tu saya macam tak syok je, macam tak ok je. hehehe. apapun lain orang lain pandangan matanya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bahagian punggungnya ada pelik sikit kan...mungkin dia nak buat lain dr yg lain..hehe

      Delete
  4. ramainya yg view pasal almera ..:)

    ReplyDelete
  5. wahhh dah miliki dah ya almera....meh la share..intan nak juga baca sebab duk tgk kat jalan memang lawa kete nya...hehe

    ReplyDelete
  6. bagus feedback dr kwn2 ye...dok berkenan jugak ngan almera ni cam besh je...hihi

    ReplyDelete
  7. berminat jugak ngan keta nie..:)

    ReplyDelete
  8. pernah merasa bawak time sewa kat langkawi...hehe ok jugak..

    ReplyDelete
  9. wah..bagus2 secara tak langsung ko membantu org2 yg diluar sana yg buntu utk membuat keputusan nak beli kereta model nie moy..hihii

    ReplyDelete
  10. saya tak setuju!!! selagi u all tak bawak I jalan2 dalam Alputih tu. hehehe

    ReplyDelete
  11. kalau almera tu kaler hitam, panggil dia AlHitam lah yer? ikikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh juga..mengikut kesesuaian kaler dia...hehe

      Delete
  12. wah ! CN pon macam tergoda jer dgn almera ni, antara vios dgn almera, mana yang lagi best yer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 ada kelebihan dan kekurangan..tp saya akan pilih Almera hehehe

      Delete
  13. Replies
    1. Tu baru tengok belum try drive lg...mmg okeh! :-)

      Delete
  14. my hubby kerja ngan nissan..before kereta ni on the road saya dah try ..mmg kokpit luas..minyak pun jimat..berbaloi kalao nak beli. tapi skang ngah tunggu BISON keluar Malaysia selepas frontier diberhentikan pengeluarannya....

    teringin jugak nak buat review pasal kereta2 yg pernah saya cuba bawak..tapi belum berapa nak berani....tak pe nanti nak cuba jugak. Draft dah ada tapi tak pernah publish! hahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. so tak rugilah saya beli Almera kan...hehe

      Delete
  15. Kalau cenggitu tak sia sia lew buat entri Al putih...dapat banyak sambutan! Hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!