Pertama kali menang GA - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, March 6, 2013

Pertama kali menang GA

Assalamualaikum

 
Semenjak 2 3 hari ni, bingung dan risau memikirkan kes pencerobohan di Lahad Datu.....n3 pun semuanya serius sebab kes tersebut....tak sempat melawat2 ke blog kengkawan yang lain sebab kepala asyik pikir penceroboh tu saja.....emmmm

 
Ok sebab baru sempat jengah blog kengkawan semalam, baru terperasan rupanya saya tersenarai sebagai salah seorang pemenang GA yang di anjurkan oleh cik suriaamanda kita....(^__________^) nampak kan senyum lebar sebab pertama kali menang GA....hehe alhamdulillah...rezeki Damia sebab tajuk GA kan sapa ada anak nama Dania/Damia/Ainul...




Walaupun pemenang tempat ke 2 tapi memang eksaited giler sebab 1st time menang GA.....Tahniah kepada semua pemenang termasuk sayalah tu dan terima kasih juga kepada penganjurnya......=P

29 comments:

  1. Tahniah kerana menang..rezki tuh.

    ReplyDelete
  2. wah...Tahniah Mia...
    best kan memang GA ni..rezeki Damia sbb GA ttg nama 'DAMIA' ni kan?...hehe:)

    ReplyDelete
  3. tahniah...bkn harga hadiah yg jadi ukuran,kan..tp semangat antara blogger tu yg menyeronokkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak...hadiah tu x penting tp persahabatan yg terjalin tu lebih bermakna.....

      Delete
  4. Assalamualaikum
    singgah pagi rabu
    semoga diri sentiasa ceria selalu:)

    ReplyDelete
  5. tahniah,..mmg rezeki nama anak kita 'damia'

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mia....rezeki di awal Mac nie...hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mia. Suka kan dapat dari teman blogger..

    ReplyDelete
  8. Tahniah.

    Aku pon serabut & sedih dgn apa yg berlaku kat sabah. Pray for sabah. Take care yer. Damia dah baik demam ker?

    ReplyDelete
  9. Tahniah Damias.. hihii priceless kan.

    ReplyDelete
  10. Zhùhè Mia... (congrats in Mandarin)... ^_^ heee....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!