Skip to main content

Pertama kali menang GA

Assalamualaikum

 
Semenjak 2 3 hari ni, bingung dan risau memikirkan kes pencerobohan di Lahad Datu.....n3 pun semuanya serius sebab kes tersebut....tak sempat melawat2 ke blog kengkawan yang lain sebab kepala asyik pikir penceroboh tu saja.....emmmm

 
Ok sebab baru sempat jengah blog kengkawan semalam, baru terperasan rupanya saya tersenarai sebagai salah seorang pemenang GA yang di anjurkan oleh cik suriaamanda kita....(^__________^) nampak kan senyum lebar sebab pertama kali menang GA....hehe alhamdulillah...rezeki Damia sebab tajuk GA kan sapa ada anak nama Dania/Damia/Ainul...




Walaupun pemenang tempat ke 2 tapi memang eksaited giler sebab 1st time menang GA.....Tahniah kepada semua pemenang termasuk sayalah tu dan terima kasih juga kepada penganjurnya......=P

Comments

  1. Tahniah kerana menang..rezki tuh.

    ReplyDelete
  2. wah...Tahniah Mia...
    best kan memang GA ni..rezeki Damia sbb GA ttg nama 'DAMIA' ni kan?...hehe:)

    ReplyDelete
  3. tahniah...bkn harga hadiah yg jadi ukuran,kan..tp semangat antara blogger tu yg menyeronokkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak...hadiah tu x penting tp persahabatan yg terjalin tu lebih bermakna.....

      Delete
  4. Assalamualaikum
    singgah pagi rabu
    semoga diri sentiasa ceria selalu:)

    ReplyDelete
  5. tahniah,..mmg rezeki nama anak kita 'damia'

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mia....rezeki di awal Mac nie...hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mia. Suka kan dapat dari teman blogger..

    ReplyDelete
  8. Tahniah.

    Aku pon serabut & sedih dgn apa yg berlaku kat sabah. Pray for sabah. Take care yer. Damia dah baik demam ker?

    ReplyDelete
  9. Tahniah Damias.. hihii priceless kan.

    ReplyDelete
  10. Zhùhè Mia... (congrats in Mandarin)... ^_^ heee....

    ReplyDelete
  11. Tahniah yeh Mia....rezeki..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc