Blog Review by P.C.L - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, March 12, 2013

Blog Review by P.C.L

Assalamualaikum

Hari tu saya ada join satu segmen yang dianjurkan oleh pakciklie kita......dimana dalam segmen ini pakciklie akan mereview satu persatu blog yang join segmen ni....dan giliran saya semalam.....berdebar2 pulak nak tunggu kritikan dan komen daripada pakciklie kita sebab ini pertama kalinya blog Mia - Memories of Mine di review oleh blogger yang lain.....



Hehe segan pulak dapat komen yang positif.....tak sangka P.C.L suka juga baca cerita2 'dongeng zaman dahulu kala' saya tu....sapa yang selalu berkunjung ke blog saya selalu ke? mesti perasan cerita yang saya tulis semua berkisarkan kehidupan saya semasa zaman budak, remaja hinggalah beranak pinak....Cerita anak2 saya, Shumi, Shamzi dan Damia.....Kadang2 tu kongsi-kongsi sikit tips dan ilmu agama (saya sendiri masih tidak cukup ilmunya)...kalau ada mood memasak, akan dikongsikan resepinya walaupun tak sesedap mana....hehe
Nak tanya sikit jawab ikhlas tau , komen bila baca blog saya ??

41 comments:

  1. Kakak rasa kalau kakak free pagi hari boleh katakan blog mia merupakan sasaran awal kakak memberikan komen. Tapi kalau busy agak lewat. Kakak suka cara penulisah Mia yg santai dan menarik sebab itu walau tak ada gambar kadangkala tetap ingin membaca hingga akhirnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharunya kak....makin bersemangat ni nak menulis....hehe

      Delete
  2. Suka datang sini sebb cerita2 Mia simple tapi padat...senang mo paham..hehe...
    Tahniah di review...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq....simple tp padat .... bagus2..hehe

      Delete
  3. tahniah sbb direview :)
    so far, kebanyakan entry mia mmg santai dan mudah difahami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq....bersemangat mo update blog ni...hehe

      Delete
  4. wah..tahniah kerana blog direview kan..suka jgk blog mia sbb ade serba sedikit tentang byk perkara..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq....suka yg tulis yg simple2 tp ada sedikit isilah konon..hehe

      Delete
  5. tak sempat nak join segmen nie..teringin jugak nk tau review org pasal blog kite :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tlg reviewkan....hehe
      saya suka blog awak sbb suka cerita psl anak2 dan makan2...wajib terjah

      Delete
  6. wahhhh tahniah...takat ni mmg slalu singgah sini..

    ReplyDelete
  7. Tahniah.....
    SO far AJ suka.. gaya penyampaian tu mudah..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Ya bah cath....minta puji ni kunun minta di review....

      Delete
  9. Komen yang bagus..tahniah..

    ReplyDelete
  10. Tahniah. Aku pon suka klo org review blog. Tak sempat nak join segmen tu.

    Suma blog aku suka baca. Suka cara penulisan ko yg santai tu.

    Beb...mcm mana nak beli wangian tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq...tu lah konon, nak juga tau apa feedback org ttg blog kita ni...ok ke x...
      betul2 nak ke wangian tu ?

      Delete
  11. Mia, terbaiklah ...patutlah ramai yg suka Mia yg peramah dalam blognya.

    ReplyDelete
  12. no komen.... hahaha

    bajet retis plak aku ni noks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok lah....no komen pun diterima...hehe

      Delete
  13. ok jak bah.suka baca entry mu sebab isunya pun ok..done digi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok....konsikou itu digi...nanti tunggu ku klik2 tpt ko pulak...hehe

      Delete
  14. deno datang blog PCL ni.... deno terus folo sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi folo blog ni....nanti akan diterjah blognya...

      Delete
  15. Replies
    1. Tq...betul ianya satu penghargaan.... :-)

      Delete
  16. I like the way u write, tak meleret2, padat santai dan berinformasi. Kalau skema2 mmg I last2 la baca hahaha.
    For me, design ur blog pun tak serabut, kemas plus I kan suka background gelap,so itu kira my individual preference la. hehehehe Keep it up ok, good job u done here :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much. Very appreciated it.
      tambah bersemangat nak cite 'kisah dongeng tu semua' hehe

      Delete
  17. congrats... sebab blog di-review...^_^ best apa blog Mia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete

Komen seikhlas hati ... Thanks!