Skip to main content

Genap 11 tahun

Assalamualaikum

3hb Jun 2005, selepas isyak .. aku selamat disatukan dengan seorang lelaki bernama Dzuhardy ... lelaki yang akan menjadi peneman suka duka aku seumur hidup .. in sha Allah 

Gitu ayat kekononnya nak jiwang kihkihkih

Pejam celik pejam celik, tahun 2006, tahun 2008, tahun 2011 'keluar' anak-anak yang comel hasil dari perkongsian hidup selama 11 tahun hehe
Kira-kira dah nak tutup 'kilang' dah bak kata Doc ... dah cukup 3 ... umur dah makin meningkat, kesian pula nanti anak baru nak masuk sekolah rendah, kita dah macam nenek-nenek. huhu

Hepi anibesari Hubby ! 


*Gambar ulang tayang sebab kita dua jarang ambil gambar bersama ... dah jadi tebiat sejak zaman bercintan cintun gitu ... macam alergik jak kalau ambil gambar bersama hehe *


*Terima kasih kerana sudi menjadi teman suka duka dan bergaduh*


*Terima kasih sudi menjadi baba yang sempurna untuk anak-anak kita*



Note : Kami tak ada special celebrate ke apa ... aku kerja hari ni ... hubby jadi pengasuh anak-anak di rumah hehe



Comments

  1. Celebrate tu bukan ukuran kebahagiaan Mia
    Yg penting di dalam hati masing-masing tahu ada tanggungjawab dan kebahagiaan yg dirasai. Happy anniversary dar kakak.

    ReplyDelete
  2. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  3. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  4. tahniah..=)
    moga terus berbahagia sbg 1 keluarga mawaddah, insyaallah

    ReplyDelete
  5. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc