Skip to main content

Genap 11 tahun

Assalamualaikum

3hb Jun 2005, selepas isyak .. aku selamat disatukan dengan seorang lelaki bernama Dzuhardy ... lelaki yang akan menjadi peneman suka duka aku seumur hidup .. in sha Allah 

Gitu ayat kekononnya nak jiwang kihkihkih

Pejam celik pejam celik, tahun 2006, tahun 2008, tahun 2011 'keluar' anak-anak yang comel hasil dari perkongsian hidup selama 11 tahun hehe
Kira-kira dah nak tutup 'kilang' dah bak kata Doc ... dah cukup 3 ... umur dah makin meningkat, kesian pula nanti anak baru nak masuk sekolah rendah, kita dah macam nenek-nenek. huhu

Hepi anibesari Hubby ! 


*Gambar ulang tayang sebab kita dua jarang ambil gambar bersama ... dah jadi tebiat sejak zaman bercintan cintun gitu ... macam alergik jak kalau ambil gambar bersama hehe *


*Terima kasih kerana sudi menjadi teman suka duka dan bergaduh*


*Terima kasih sudi menjadi baba yang sempurna untuk anak-anak kita*



Note : Kami tak ada special celebrate ke apa ... aku kerja hari ni ... hubby jadi pengasuh anak-anak di rumah hehe



Comments

  1. Celebrate tu bukan ukuran kebahagiaan Mia
    Yg penting di dalam hati masing-masing tahu ada tanggungjawab dan kebahagiaan yg dirasai. Happy anniversary dar kakak.

    ReplyDelete
  2. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  3. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  4. tahniah..=)
    moga terus berbahagia sbg 1 keluarga mawaddah, insyaallah

    ReplyDelete
  5. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a