Skip to main content

Genap 11 tahun

Assalamualaikum

3hb Jun 2005, selepas isyak .. aku selamat disatukan dengan seorang lelaki bernama Dzuhardy ... lelaki yang akan menjadi peneman suka duka aku seumur hidup .. in sha Allah 

Gitu ayat kekononnya nak jiwang kihkihkih

Pejam celik pejam celik, tahun 2006, tahun 2008, tahun 2011 'keluar' anak-anak yang comel hasil dari perkongsian hidup selama 11 tahun hehe
Kira-kira dah nak tutup 'kilang' dah bak kata Doc ... dah cukup 3 ... umur dah makin meningkat, kesian pula nanti anak baru nak masuk sekolah rendah, kita dah macam nenek-nenek. huhu

Hepi anibesari Hubby ! 


*Gambar ulang tayang sebab kita dua jarang ambil gambar bersama ... dah jadi tebiat sejak zaman bercintan cintun gitu ... macam alergik jak kalau ambil gambar bersama hehe *


*Terima kasih kerana sudi menjadi teman suka duka dan bergaduh*


*Terima kasih sudi menjadi baba yang sempurna untuk anak-anak kita*



Note : Kami tak ada special celebrate ke apa ... aku kerja hari ni ... hubby jadi pengasuh anak-anak di rumah hehe



Comments

  1. Celebrate tu bukan ukuran kebahagiaan Mia
    Yg penting di dalam hati masing-masing tahu ada tanggungjawab dan kebahagiaan yg dirasai. Happy anniversary dar kakak.

    ReplyDelete
  2. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  3. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  4. tahniah..=)
    moga terus berbahagia sbg 1 keluarga mawaddah, insyaallah

    ReplyDelete
  5. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc