Genap 11 tahun - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, June 3, 2016

Genap 11 tahun

Assalamualaikum

3hb Jun 2005, selepas isyak .. aku selamat disatukan dengan seorang lelaki bernama Dzuhardy ... lelaki yang akan menjadi peneman suka duka aku seumur hidup .. in sha Allah 

Gitu ayat kekononnya nak jiwang kihkihkih

Pejam celik pejam celik, tahun 2006, tahun 2008, tahun 2011 'keluar' anak-anak yang comel hasil dari perkongsian hidup selama 11 tahun hehe
Kira-kira dah nak tutup 'kilang' dah bak kata Doc ... dah cukup 3 ... umur dah makin meningkat, kesian pula nanti anak baru nak masuk sekolah rendah, kita dah macam nenek-nenek. huhu

Hepi anibesari Hubby ! 


*Gambar ulang tayang sebab kita dua jarang ambil gambar bersama ... dah jadi tebiat sejak zaman bercintan cintun gitu ... macam alergik jak kalau ambil gambar bersama hehe *


*Terima kasih kerana sudi menjadi teman suka duka dan bergaduh*


*Terima kasih sudi menjadi baba yang sempurna untuk anak-anak kita*



Note : Kami tak ada special celebrate ke apa ... aku kerja hari ni ... hubby jadi pengasuh anak-anak di rumah hehe



7 comments:

  1. Celebrate tu bukan ukuran kebahagiaan Mia
    Yg penting di dalam hati masing-masing tahu ada tanggungjawab dan kebahagiaan yg dirasai. Happy anniversary dar kakak.

    ReplyDelete
  2. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  3. Hepy Anniversary buat korang berdua, moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Mia apa pulak jadi neneknya, korang muda lagilah weyh, lainlah mak ni....kilauan haha....
    Yelah tu tak celebrate, hari ni mmg le tak celebrate, esok ler tu kan....

    ReplyDelete
  4. tahniah..=)
    moga terus berbahagia sbg 1 keluarga mawaddah, insyaallah

    ReplyDelete
  5. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. Happy annivesary..kita berkongsi bulan annivesary yang sama.semoga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!