10.10.2018 | LAZADA's SUPER BEAUTY DAY ! - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, October 9, 2018

10.10.2018 | LAZADA's SUPER BEAUTY DAY !

Assalamualaikum .. hi korang terutama para wanita sekalian. Ada benda baik punya Kmia nak kongsikan, terutama untuk korang yang sangat pentingkan kecantikan (tapi rasanya semua wanita pun nak cantik kan 😘). Benda ni jadi dalam sehari jer, so bila Kmia dah bagitahu, korang kenalah bersedia ye 😁.

Ok lah ladies ! Come and Let's syantik-syantik semua. Lazada destinasi berbelanja secara online no 1 di Asia Tenggara akan mengadakan Lazada's Super Beauty Day pada 10.10.2018 bersamaan hari rabu iaitu esok hari 😄. 


Pada hari tu korang memang tak akan sangka dapat memiliki produk-produk kecantikan yang korang impikan pada harga yang sangat murah. Mana taknya, potongan harga sehingga 80% untuk pelbagai produk kecantikan yang terpilih. Di Lazada's Super Beauty Day, korang mungkin dapat memiliki pelbagai produk kecantikan antarabangsa di mana ianya akan ditawarkan pada harga yang sangat menarik dan tentunya pada 10.10.2018 sahaja! Antara produk-produk kecantikan itu ialah ..

  • Urban Decay
  • AHC
  • NYX
  • Dove
  • Olay
  • Eucerin
  • Clinique
  • Biotherm
  • Neutrogena

Phewww banyaknya. Mesti korang tak sabar kan. Kmia pun sama hehe. 

Selain potongan diskaun yang cukup menarik itu, pada hari jualan Super Beauty Day juga terdapat tawaran-tawaran lain yang tak kurang hebatnya. Antaranya Flash Sale, Vouchers, Bundles dan juga Buy 1 Get 1 Free Deals
Dan bagi mereka yang gemarkan permainan, di hari jualan ini juga ada ditawarkan Super Beauty Day Slash It! game. Tapi yang ini korang kena muat turun dahulu Lazada App sebelum mula bermain 😉. Tak tahu cara-caranya? korang ikut step ni 

  • Muat turun aplikasi dan log masuk di Lazada App.
  • Pilih produk yang korang nak slash!
  • Kongsi dengan rakan-rakan lain untuk bantu korang slash kan produk itu.
  • Jika jumlah untuk di slash sudah menepati sasaran, korang boleh beli produk itu pada harga yang hebat!

Masih tak berapa faham cara nak main game ni .. korang boleh tonton cara-cara nak slash! di Youtube Lazada [ KLIK SINI ]. 

Kalau ikutkan time Kmia publish post ni, ada lebih kurang 16 jam lagi Lazada's Super Beauty Day sale ni nak mula. Pastikan tak ada gangguan internet dan juga gangguan fulus pada esok hari ye 😂.
Apa ... korang tak berapa nak percaya, ni Kmia bagi teaser sikit 😄




Okehlah Kmia dah share benda baik punya so korang faham-fahamlah apa yang patut dibuat ye .. hahaha!

Untuk memudahkan korang membeli belah esok hari .. ni Kmia kongsikan LINK sale idaman para wanita itu 😉

KLIK SINI ]

Happy Shopping You All!


1 comment:

Komen seikhlas hati ... Thanks!