Skip to main content

10.10.2018 | LAZADA's SUPER BEAUTY DAY !

Assalamualaikum .. hi korang terutama para wanita sekalian. Ada benda baik punya Kmia nak kongsikan, terutama untuk korang yang sangat pentingkan kecantikan (tapi rasanya semua wanita pun nak cantik kan 😘). Benda ni jadi dalam sehari jer, so bila Kmia dah bagitahu, korang kenalah bersedia ye 😁.

Ok lah ladies ! Come and Let's syantik-syantik semua. Lazada destinasi berbelanja secara online no 1 di Asia Tenggara akan mengadakan Lazada's Super Beauty Day pada 10.10.2018 bersamaan hari rabu iaitu esok hari 😄. 


Pada hari tu korang memang tak akan sangka dapat memiliki produk-produk kecantikan yang korang impikan pada harga yang sangat murah. Mana taknya, potongan harga sehingga 80% untuk pelbagai produk kecantikan yang terpilih. Di Lazada's Super Beauty Day, korang mungkin dapat memiliki pelbagai produk kecantikan antarabangsa di mana ianya akan ditawarkan pada harga yang sangat menarik dan tentunya pada 10.10.2018 sahaja! Antara produk-produk kecantikan itu ialah ..

  • Urban Decay
  • AHC
  • NYX
  • Dove
  • Olay
  • Eucerin
  • Clinique
  • Biotherm
  • Neutrogena

Phewww banyaknya. Mesti korang tak sabar kan. Kmia pun sama hehe. 

Selain potongan diskaun yang cukup menarik itu, pada hari jualan Super Beauty Day juga terdapat tawaran-tawaran lain yang tak kurang hebatnya. Antaranya Flash Sale, Vouchers, Bundles dan juga Buy 1 Get 1 Free Deals
Dan bagi mereka yang gemarkan permainan, di hari jualan ini juga ada ditawarkan Super Beauty Day Slash It! game. Tapi yang ini korang kena muat turun dahulu Lazada App sebelum mula bermain 😉. Tak tahu cara-caranya? korang ikut step ni 

  • Muat turun aplikasi dan log masuk di Lazada App.
  • Pilih produk yang korang nak slash!
  • Kongsi dengan rakan-rakan lain untuk bantu korang slash kan produk itu.
  • Jika jumlah untuk di slash sudah menepati sasaran, korang boleh beli produk itu pada harga yang hebat!

Masih tak berapa faham cara nak main game ni .. korang boleh tonton cara-cara nak slash! di Youtube Lazada [ KLIK SINI ]. 

Kalau ikutkan time Kmia publish post ni, ada lebih kurang 16 jam lagi Lazada's Super Beauty Day sale ni nak mula. Pastikan tak ada gangguan internet dan juga gangguan fulus pada esok hari ye 😂.
Apa ... korang tak berapa nak percaya, ni Kmia bagi teaser sikit 😄




Okehlah Kmia dah share benda baik punya so korang faham-fahamlah apa yang patut dibuat ye .. hahaha!

Untuk memudahkan korang membeli belah esok hari .. ni Kmia kongsikan LINK sale idaman para wanita itu 😉

KLIK SINI ]

Happy Shopping You All!


Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a