Skip to main content

A Florist That Goes Above And Beyond - A Better Florist Malaysia

Malaysia certainly doesn’t lack any florists, but up until now they were missing a florist that did things differently. A florist that goes above and beyond and takes the industry to a new level. With the appearance of A Better Florist, a florist that is famous for the best flowers in Singapore, everything has changed. This florist is revolutionising the way you shop for flowers, and they aren’t slowing down.


Every single aspect of this florist has been upgrade to suit the customer, and make the service as personalised as possible, while at the same time being the fastest flower delivery in Malaysia. When compared to other florists, A Better Florist has a different kind of an approach. They have a smaller, curated flower collection of bouquets and arrangements that are not only authentic but thoughtfully put together. What you feel you are missing in numbers, they make up by offering bouquets that you’ve never before seen. Not to mention, they are as fresh as they can be, which is a huge factor when it comes to ordering flowers.



You can order online, or go to their store, whatever you prefer. No matter how you decide to shop, they offer a flower delivery on the same day. The benefit to this is that they can always deliver to your loved ones, even when you’re at home or at work, or just too busy to buy and deliver flowers on your own. The delivery is free, as long as you order before 3pm every day, which is a huge advantage, that you can’t pass up on.

Then there’s their gift options. If you didn’t know by now, this isn’t just a florist. All of their flower shops, their JB flower delivery, the Ipoh flower delivery, the Penang florist and the KL florist have a few gift collections already pre made for you to grab and take home. This includes hampers as well as fruit baskets, for example, you can grab a new born baby hamper, a Chinese New Year hamper or a get well soon hamper and have it delivered to anyone in Malaysia. Or, what about Valentine’s Day? This is the holiday on which we share more love with others than any other day in the year. Even when you think all florists are cleared up and empty shelves await after work, you can count on A Better Florist. They will never welcome you to empty shelves.



If you want to make sure that A Better Florist isn’t just all talk, check out online reviews and testimonials. You’ll find that they are known as the best florist in HK, as they offer an incredibly flower delivery in HK, and an UAE flower delivery which is known for beautiful and luxurious UAE flowers.

If you’re in Malaysia, you definitely won’t make a mistake if you rely on their help when you need flowers and gifts.

Comments

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa