Foto-Foto sekitar Nexus Karambunai Resort! - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, March 30, 2017

Foto-Foto sekitar Nexus Karambunai Resort!

Assalamualaikum

Ni foto basi dari bulan 12 tahun lepas untuk tatapan korang. 
Entri penuh tentang resort ni, nantilah akan diupkan nanti *bila ada mood kerajinan 😅









Kata foto sekitar ... ni banyak gambar umi dan anak2 sedang pose ala-ala model tak jadi 😅

Korang tataplah ye, jangan termuntah pula. 


11 comments:

  1. lamanya aku ndak pi di karambunai ni...btw dah follow yang ke #495

    ReplyDelete
  2. hi Mia...
    mandi kolam tu best ...
    cheers

    ReplyDelete
  3. Cukup cukup sudahlah mengeram Mia oiii....hihi...
    Karambunai ni kat mana pulak dah. Mcm best jer. Rugi tak pergi hari tu.
    Yg tengah menghadap kamera tu tgh blogwalking ke hape tu...
    Mama punya gambo berdugong tak de ke

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Update la kak pasal karambunai, kmi pun tringin pigi brcuti d cne

    ReplyDelete
  6. Macam best ja, macam syok ja �� jarang bah pegi area Karambunai ni

    ReplyDelete
  7. Aduhai, teringin nak pergi Sabah! Lama dah tak jejak kaki di Sabah! Suami saya dah sampai Nexus Karambunai ni tapi isterinya dan anak-anak belum lagi tau!

    By the way, akan adakah kisah sambungan percutian di Nexus Karambunai ni? Macam takda aje ^_^

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!