Awak hempas telefon i! - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Tuesday, February 25, 2014

Awak hempas telefon i!

Assalamualaikum

What !!!
Awak hempas telepon i!!
Awak tau ke, ni pemberian dari daddy i.....huhuhuhu

aku nanges tau bila barang yang aku sayang, tetiba dengan sengaja dirosakkan oleh orang yang ko sayang. Sakitnya hati....
Main hempas telepon pulak....padahal dia yang salah.
Dah pecah tembelang sebab ada gambar dengan perempuan lain, berdiam diri pulak.
Ego! cara nak cover.... hempas telepon si isteri.
Dah hempas, pecah berderai, boleh pulak tinggalkan isteri sorang2 menangis.......sedih tau...huhu

Sabar ye Husna......nanti aku tengok sampai mana ego si Zahrain tu minggu depan.


Kihkihkih.....
Korang debar2 lah tu. Apasal hal laki bini aku cerita dalam blog ni pulak.
Tidak....tidak sama sekali. Yang tu hanya aku dan hubby saja yang tau......hehe
Ni gara-gara drama Projek Memikat Suami semalam tu. Sian si Husna, si Zahrain tu ego sangat....kalau sayang dan cinta bini ko tu, cakap jak...tak payah nak ego sangat...isshhhh
Emosi pulak aku tengok drama ni. (^_~)



15 comments:

  1. berderau darah aku baca.....phewwwww......

    ReplyDelete
  2. cter apakah ini? *blur* x tgk tv, tido awal he3

    ReplyDelete
  3. haahahaha.. ntah.. geram lak nak tgg sambungannya mgg depan...

    ReplyDelete
  4. Macam menarik aje cerita ni. saya tak sempat tengok lagi.hehe. ada masa nanti cuba tengok.

    ReplyDelete
  5. Oh sedutan siri tv, ingatkan ada gado gado sini hehe, baru nak kata harap bersabar :)

    ReplyDelete
  6. X tgk pun citer tu. X suke lelaki ego.

    ReplyDelete
  7. haha...ingat kan cerita apa tadi...rupanya PMS....hehe..
    tertinggal bah episod smlm....

    ReplyDelete
  8. heheh dah agak dah mesti drama ni, tapi tak tau yang mana satu jer. Best ker citer ni? I belum ushar lagi.

    ReplyDelete
  9. best ke citer tu Mia? Kalau best kena tunggu episod2 akhir baru boleh layan online sekaligus… dah la sebelum ni dah sangkut dgn ariana rose...

    ReplyDelete
  10. laa..layan cerita Tv rupanya..pinksan SB ingatkan betul tadi.

    ReplyDelete
  11. Sy pun dh terjebak tgk citer nih best

    ReplyDelete
  12. saya kalau nak baling tepon.. make sure dulu hp tu kalis dibaling..kalau touch2 dok lah.. sayang haa..haa..

    lama x follow drama. malas nak tunggu drama sambung2..

    ReplyDelete
  13. kakkk.....cik belum tengok ne....ketinggalan sudah cik..uhuhuh

    ReplyDelete
  14. Eleh.....okje tau cite projek memikat suami mlm tadi baru tgk!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!