Skip to main content

Awak hempas telefon i!

Assalamualaikum

What !!!
Awak hempas telepon i!!
Awak tau ke, ni pemberian dari daddy i.....huhuhuhu

aku nanges tau bila barang yang aku sayang, tetiba dengan sengaja dirosakkan oleh orang yang ko sayang. Sakitnya hati....
Main hempas telepon pulak....padahal dia yang salah.
Dah pecah tembelang sebab ada gambar dengan perempuan lain, berdiam diri pulak.
Ego! cara nak cover.... hempas telepon si isteri.
Dah hempas, pecah berderai, boleh pulak tinggalkan isteri sorang2 menangis.......sedih tau...huhu

Sabar ye Husna......nanti aku tengok sampai mana ego si Zahrain tu minggu depan.


Kihkihkih.....
Korang debar2 lah tu. Apasal hal laki bini aku cerita dalam blog ni pulak.
Tidak....tidak sama sekali. Yang tu hanya aku dan hubby saja yang tau......hehe
Ni gara-gara drama Projek Memikat Suami semalam tu. Sian si Husna, si Zahrain tu ego sangat....kalau sayang dan cinta bini ko tu, cakap jak...tak payah nak ego sangat...isshhhh
Emosi pulak aku tengok drama ni. (^_~)



Comments

  1. berderau darah aku baca.....phewwwww......

    ReplyDelete
  2. cter apakah ini? *blur* x tgk tv, tido awal he3

    ReplyDelete
  3. haahahaha.. ntah.. geram lak nak tgg sambungannya mgg depan...

    ReplyDelete
  4. Macam menarik aje cerita ni. saya tak sempat tengok lagi.hehe. ada masa nanti cuba tengok.

    ReplyDelete
  5. Oh sedutan siri tv, ingatkan ada gado gado sini hehe, baru nak kata harap bersabar :)

    ReplyDelete
  6. X tgk pun citer tu. X suke lelaki ego.

    ReplyDelete
  7. haha...ingat kan cerita apa tadi...rupanya PMS....hehe..
    tertinggal bah episod smlm....

    ReplyDelete
  8. heheh dah agak dah mesti drama ni, tapi tak tau yang mana satu jer. Best ker citer ni? I belum ushar lagi.

    ReplyDelete
  9. best ke citer tu Mia? Kalau best kena tunggu episod2 akhir baru boleh layan online sekaligus… dah la sebelum ni dah sangkut dgn ariana rose...

    ReplyDelete
  10. laa..layan cerita Tv rupanya..pinksan SB ingatkan betul tadi.

    ReplyDelete
  11. Sy pun dh terjebak tgk citer nih best

    ReplyDelete
  12. saya kalau nak baling tepon.. make sure dulu hp tu kalis dibaling..kalau touch2 dok lah.. sayang haa..haa..

    lama x follow drama. malas nak tunggu drama sambung2..

    ReplyDelete
  13. kakkk.....cik belum tengok ne....ketinggalan sudah cik..uhuhuh

    ReplyDelete
  14. Eleh.....okje tau cite projek memikat suami mlm tadi baru tgk!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc