Jubah dan Aeon Vouchers! - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, January 29, 2015

Jubah dan Aeon Vouchers!

Assalamualaikum

Kesinambungan cerita tentang |company-2014-annual-dinner| ... tema dinner malam tu kononnya suka hati. Tema pakaian seluruh dunia ko, suka hati lah ko nak pakai apa. Jangan menyeksa mata sudahlah .. gitu temanya.

Aku ni cam biasalah, bab pakaian tema semua tu aku tak berapa nak ikut ... hehe ikut sikit je lah, asal tak ketara sangat lari dari tema. 
So Okje ... jangan haraplah nampak aku pakai dress cekak pinggang tu.
Aku sarung jubah je malam dinner tu. Senang. Tak payah susah2 nak cari baju untuk samakan dengan tema tu. Lagipun jubah tu aku boleh guna untuk baju raya nanti. Jimat duit kan. Hehe
Kos hangus untuk jubah malam tu dalam 170++ ... mahal tak mahal. Bagi aku, dengan tahap kemampuan aku, agak mahallah. Sebab tu aku beli jubah. Boleh ulang kali pakai kan.

Tepek lagi sekeping gambar. Pose ala mak datin gitu. Bab melaram untuk dinner aku memang tak berapa gemar. Lebih suka simple dan sempoi. 

Dinner malam tu cam biasalah acaranya dengan annual dinner yang lain. Ucapan, persembahan nyanyian, ada games dan ada lucky draw. Lucky draw ni setiap annual dinner pun mesti ada kan. 
Malam tu aku dapatlah juga lucky draw tapi bukan yang grand prize. Dapat voucher Aeon RM100. Ok lah daripada tak dapat langsung kan. Dapat juga tambah ongkos untuk shopping. Hehe

Vouchers yang aku dapat. Tag harga disebalik vouchers itu nanti ku ceritakan ye.

Dinner semalam je. So 10hb tu aku dan ofismate extend lagi semalam. Tapi yang ni semua perbelanjaan sendirian berhad. Maksudnya kami bayar hotel je. 
Kitaorang stay di Capitol Hotel Bukit Bintang tu. Senang nak jalan sebab hotel ni letak ditengah2 lokasi shopping kan. 
Ok lah nanti kita sambung cerita lagi. :D



11 comments:

  1. beli baju yang boleh dipakai lagi nanti..oklah kan..sy pun macam tu jugak...

    ReplyDelete
  2. macam best tinguk voucher tu tau..hehe

    ReplyDelete
  3. Rezeki menang voucher. Lps ni boleh shopping. Jimat dah kat situ.

    ReplyDelete
  4. wah..best owh dpt voucher..rezeki Mia..tahniah ^^

    ReplyDelete
  5. ok tu dpt voucher RM100
    ada tk yang dapat mesin basuh? hahaha

    ReplyDelete
  6. Jubah memang selesa dipakai walau dimana-mana Mia
    Voucher itu yg menarik pastinya:)

    ReplyDelete
  7. salam. First time singgah sini dari blog kak hainom okjer

    alhamdulillah rezeki dapat voucher RM 100 balik modal beli jubah ya...

    boleh cari beg tangan untuk raya pula

    ReplyDelete
  8. Hehe......ni kira tema padang pasir ar ni.....dress mak arab .....

    Mahal tuuuuuu.....
    Alah.... setakat Rm200 tu, apalah sangat kalau banding gaji riban riban tu....hihi..
    Nampaknya kempunanlah mak nak tgk org tu pakai dress ek hihi...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!