Kalah tulisan doktor - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, December 30, 2014

Kalah tulisan doktor

Assalamualaikum


Nampak ni diviralkan dalam whatapps. Korang rasa apa menu yang dia tulis tu ye. Angka ok je pun dia tulis ... huhu Lepas ni Daddy Ziyyad bolehlah tersenyum sebab ada lagi tulisan yang lebih hebat dari dia ... hehehe 


Note : doktor2 jangan marah ye .. tulisan korang bukan tak cantik tapi sukar sikit nak baca, amat saintifik gitu.



8 comments:

  1. Kakak boleh pasti tuan punya yg menulis tu pun bila tanya balik selepas sehari dah tak tahu apa yg dimaksudkannya..

    ReplyDelete
  2. bawah total tu charge apa pulak...takkan GST kot :P

    ReplyDelete
  3. Bukan tulisan doctor dah ni. Tulisan cakar ayam.

    ReplyDelete
  4. hahaha..yg lepas total tu ape pulak? nasi tambah kot..

    ReplyDelete
  5. hahaha ntah iye ke tidak ditulis tu

    ReplyDelete
  6. Terus terbayang tulisan Daddy Ziyyad....agaknya mcm tu ka? Haha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!