Menanti berita baik - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, July 15, 2014

Menanti berita baik

Assalamualaikum
 
Sangat sangat sangat sibuk kebelakangan ni.
Nak update blog pun dah tak sempat. Kat opis, kerja berlambak. Non stop gitu.
Lepas siap satu, datang lagi satu.
 
Apa boleh buat kan dah namanya kerja. Tak kerja mana nak dapat gaji. Macam mana nak bantu hubby tanggung anak-anak. Teringin juga nak rasa jadi suri rumah sepenuh masa, tapi dengan
keadaan sekarang ni, dengan kos yang semakin meningkat....kesianlah pula hubby sorang2 mencari nafkah.
 
Blog sekarang ni dah tenggelam timbul....traffic pun dah makin menurun. Memang tak sempat nak berblogwalking. Di rumah lagi lah, dengan line yang sangat slow mengalahkan siput babss. Menyampah betul. Loading blogspot pun dah makan 1 jam, tak ke tensen tu...huhu
 
Aku sekarang ni tengah menunggu berita gembira....berita gembira apa ?? ada lah berkaitan sikit dengan kerjaya. Harap-haraplah berita gembira itu dapat diketahui dalam masa terdekat ini..... :) Nanti aku share lah kalau dah dapat ye....:D
 
 
Ok lah...malas dah nak bebel lagi.....kepada yang bercuti, selamat bercuti dan Salam Nuzul Al-Quran
 

10 comments:

  1. Alhamdulillah...moga berita gembira tu jadi nyata nanti ..insyaallah

    ReplyDelete
  2. lama xmenyinggh ..xsabar la nak tahu good news tu!

    ReplyDelete
  3. Harap-harap berita baik dpt sebelum Raya tambah ceria masa nak beraya ye Mia.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. sheila pun teringin nak jadi surirumah sepenuh masa.. hehehe singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
  5. apakah berita gembira itu?..SB tertunggu2 la ni..

    ReplyDelete
  6. Apa jua berita baik tentang kerjaya tu, saya doakan yg terbaik ya..Moga ada beritanya sempena keberkatan Ramadan ini

    ReplyDelete
  7. apa berita gembira tu..all the best ye kak
    klik promoted content for you

    ReplyDelete
  8. Naik pnagkat lettew kan. Tahniah ☺

    ReplyDelete
  9. OKje pun sama Mia tak sempat nak bw dengan jayanya....maklumlah letih! hehe
    Simpanlah berita gembira awak tu ..... tak pelah tak mo share punnnnn...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!