Wordless Wednesday # 60 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, July 16, 2014

Wordless Wednesday # 60

Assalamualaikum
 
Sumber : Facebook


Jaga tutur kata......tak kira lelaki ke atau perempuan tapi perempuan rasanya kena extra lebih jaga percakapan nak nak lagi di bulan yang mulia ni.
 
 
 
 
Note : Malu pada diri sendiri bila tengok video tu...., pemakaian dan perwatakan tidak seiring dengan tutur kata....huhu
 
 
 

14 comments:

  1. itu la bah mia..turus sa cek status sya di fb sama ada melampau or ndak..mmm masi buli diterima akal pikiran jga lah..heee

    ReplyDelete
  2. Mungkin dia tengah marah tu akak kan. Kereta cantik. Lain kali kena beringat-ingat bab kata-kata ini kan.

    ReplyDelete
  3. Yes betul.. kena banyak2 beristighfar bila jadi mcm tue... jangan dibiarkan amarah menguasai diri.. semoga dia insaf la lepas nie..

    ReplyDelete
  4. Setuju dengan Mia.. jagalah adab & tutur kata kerana ia melambangkan keperibadian kita... muhasabah diri... :)

    ReplyDelete
  5. Kamera ada di mana mana..
    Berhait hati kalau taknak masuk dalam Youtube..
    keh keh keh

    ReplyDelete
  6. walaupun syaitan takde, nafsu amarah memang dah sebati dalam diri manusia.banyakkan istighfar..

    ReplyDelete
  7. Aduh sungguh memalukan Mia.. memang kena jaga adap dan tutur kata..

    ReplyDelete
  8. hilang sudah budi bahasa, kesopanan dan adab seorang wanita..

    ReplyDelete
  9. AKu baru jer tgk video tu tadi. Isshhhh...dasyat betul lah. Buat malu kaum jer.

    ReplyDelete
  10. glamer kiki tu semlm. aida dihujani citer dia aje kat fb and whatsapp.
    apa pun, jaga adab. jaga mulut...
    sib baik tak kena tumbuk dgn uncle tu hi hi hi :-)

    ReplyDelete
  11. apabila bertuankan kemarahan...marah pon jangan la smpai lupa diri yang dia ditengah awam..

    ReplyDelete
  12. Manusia tak sempurna Mia...
    Keta dia cantik tu Mia oiii Pegeot Putihkan..... mana lah tak mengamuk sakan.....
    Doakan ajalah yg terbaik...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!