Wordless Wednesday # 22 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, March 20, 2013

Wordless Wednesday # 22

Assalamualaikum

Dah namanya Wordless kan.....layan ja lah gaya 3 beradik ni...
Hepi Wednesday !!!!



Nampak UFO katanya.....



Sian Shamzi kena buli abangnya....



Cuba teka apa Damia tengok tu.....



Note : sila abaikan keadaan rumah yang berselerakan...ini 'kerja' 3 beradik bukan Uminya...Sori Shumi agak seksi sedikit..hehe

46 comments:

  1. heheh....layan karenah budak-budak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kunun tu Jue...layan saja bah.. hehe

      Delete
  2. cuba share tips buat gmbr no 2 tu. hahahahah

    ReplyDelete
  3. salam mia..wah pandai buat gambar2 bergabung gitu yer..nampak real..damia nampak orng rambut pjg yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini idea dorang Shumi...dorg yg buat aksi sendiri, saya tolong snapkan saja..hehe

      Delete
  4. uit... kau leh edit letak gambo momok kat sebelah gambar anak kau? ei seram mak noks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...dah damia buat gaya camtu, aku letaklah gambar cik pon kat tepi...hihihi

      Delete
  5. Replies
    1. Snap guna camera 360 disertai dgn aksi...hehe

      Delete
  6. hahha.. comel jak dorang ni..
    abg shumi mo jadi Ultraman kah tu?? hihi..
    Damia tgk antu..takutt:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah...shamzi yg jd raksasanya ...
      cam betul jak damia nmpk antu tu...hehe

      Delete
  7. hehehe..pernah jugak guna camera 360.
    mcm2 boleh diedit kan :D

    ReplyDelete
  8. Macam2 idea..
    Macam2 gaya....
    Yang hantu tu nampak real... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...klu betul2 Damia nmpk antu tu mo demam terkejut kali....huhu

      Delete
  9. mcm2 gaya..edit baik punya..sape edit babah kah mama dorang ni..done klik2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini uminya punya keja...menghilangkan keboringan kononnya...hehe

      Delete
  10. pandai umi edit gambar yer...heheheheh...yg last tu seram ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terngam2 konon dgn aksi dorang shumi....hehe

      Delete
  11. hihihihi......damia takut hantu ka?

    ReplyDelete
  12. Damia takut apa tu...takut yg kebaa booom tu ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya ada momok di sebelah.....hehe

      Delete
  13. wah edited pix...nice... yang Damia nyorok bawah meja tu naper...he he he... suka main bawah meja ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tq....Damia mmg suka main bawah meja...lasak cam abg2nya

      Delete
  14. hihihi ada effect mistik lagi, tak takut ker Mia tengok gambar Damia tu? ada sesuatu hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...cam real kan damia sedang mengintai cik pon.....seram juga...hihihi

      Delete
  15. Replies
    1. Itu 'ultraman' nak fired 'raksasa' kononnya...hehe

      Delete
  16. heheehhe..petir tu kak mia edit ke...

    ReplyDelete
  17. Damin tgk momok erk. Wah...kretif ko yer nok.

    Samalah dgn umah aku tu. Macam tongkang pecah. Malu nak jemput org datang umah. Baru kemas, sekejapan dah sepah balik.

    ReplyDelete
  18. wah Mia ..pandai buat side effect kat tepi, kat atas tu semua yeh...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!