Skip to main content

Wordless Wednesday # 22

Assalamualaikum

Dah namanya Wordless kan.....layan ja lah gaya 3 beradik ni...
Hepi Wednesday !!!!



Nampak UFO katanya.....



Sian Shamzi kena buli abangnya....



Cuba teka apa Damia tengok tu.....



Note : sila abaikan keadaan rumah yang berselerakan...ini 'kerja' 3 beradik bukan Uminya...Sori Shumi agak seksi sedikit..hehe

Comments

  1. heheh....layan karenah budak-budak...

    ReplyDelete
  2. cuba share tips buat gmbr no 2 tu. hahahahah

    ReplyDelete
  3. salam mia..wah pandai buat gambar2 bergabung gitu yer..nampak real..damia nampak orng rambut pjg yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini idea dorang Shumi...dorg yg buat aksi sendiri, saya tolong snapkan saja..hehe

      Delete
  4. uit... kau leh edit letak gambo momok kat sebelah gambar anak kau? ei seram mak noks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...dah damia buat gaya camtu, aku letaklah gambar cik pon kat tepi...hihihi

      Delete
  5. macam mane nak buat macam tue ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snap guna camera 360 disertai dgn aksi...hehe

      Delete
  6. hahha.. comel jak dorang ni..
    abg shumi mo jadi Ultraman kah tu?? hihi..
    Damia tgk antu..takutt:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah...shamzi yg jd raksasanya ...
      cam betul jak damia nmpk antu tu...hehe

      Delete
  7. hehehe..pernah jugak guna camera 360.
    mcm2 boleh diedit kan :D

    ReplyDelete
  8. Macam2 idea..
    Macam2 gaya....
    Yang hantu tu nampak real... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...klu betul2 Damia nmpk antu tu mo demam terkejut kali....huhu

      Delete
  9. mcm2 gaya..edit baik punya..sape edit babah kah mama dorang ni..done klik2 sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini uminya punya keja...menghilangkan keboringan kononnya...hehe

      Delete
  10. pandai umi edit gambar yer...heheheheh...yg last tu seram ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terngam2 konon dgn aksi dorang shumi....hehe

      Delete
  11. hihihihi......damia takut hantu ka?

    ReplyDelete
  12. Damia takut apa tu...takut yg kebaa booom tu ek..

    ReplyDelete
  13. wah edited pix...nice... yang Damia nyorok bawah meja tu naper...he he he... suka main bawah meja ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tq....Damia mmg suka main bawah meja...lasak cam abg2nya

      Delete
  14. layankan ajelah !

    ReplyDelete
  15. hihihi ada effect mistik lagi, tak takut ker Mia tengok gambar Damia tu? ada sesuatu hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...cam real kan damia sedang mengintai cik pon.....seram juga...hihihi

      Delete
  16. Replies
    1. Itu 'ultraman' nak fired 'raksasa' kononnya...hehe

      Delete
  17. heheehhe..petir tu kak mia edit ke...

    ReplyDelete
  18. Damin tgk momok erk. Wah...kretif ko yer nok.

    Samalah dgn umah aku tu. Macam tongkang pecah. Malu nak jemput org datang umah. Baru kemas, sekejapan dah sepah balik.

    ReplyDelete
  19. wah Mia ..pandai buat side effect kat tepi, kat atas tu semua yeh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc