Darlie Expert Fresh - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, April 29, 2014

Darlie Expert Fresh

Assalamualaikum

Siapa yang tak mo gigi putih cantik berseri dan pada masa yang sama berbau segar. Bila senyum nampak gigi putih tersusun gitu kan dan bila bercakap kita relaks jak sebab yakin tak ada bau yang tak menyenangkan. Keyakinan nak berdepan dengan orang ramai pun terus meningkat. Nak-nak lagi cam aku yang hari-hari berhadapan dengan customer.

Selain daripada mendapat rawatan penjagaan kat klinik-klinik gigi, kita juga ada pilihan untuk menjaga gigi di rumah dan pada masa yang sama mengekalkan nafas berbau segar. Antaranya ialah Jenama Darlie. Darlie memperkenalkan produk terbaru mereka yang dirumus khas mencegah bakteria yang menyebabkan nafas berbau. 

Darlie Expert Fresh








Untuk makluman yang lebih lanjut mengenai produk baru dari Darlie ini, boleh jak klik di sini


TaTa! :D





11 comments:

  1. wow macam besh boleh la cuba nanti :)

    ReplyDelete
  2. Ni mesti dpt BE khenn...hehehe...

    ReplyDelete
  3. menarik ni, mia diskusi kita semalam tergantung...hew hew hew, nanti sambung... by the way aku dah klik dah Darlie tu untuk ko sejibik... *_^

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  5. Tahniah...cpuv terbaru dari nuffnang ye..

    ReplyDelete
  6. gigi putih bila senyum..yakin jak kn Mia hehe..
    bah sd dklik linknya..hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah moy dpt BE.. Sia mo try Darlie nie nnt... :)

    ReplyDelete
  8. Blogger macam nilah bagus...bagi peluang iklan terus tolong promotekan Mia...lama dah tak guna ubat gigi ni

    ReplyDelete
  9. selalu guna ubat Gigi darlie..
    cik klik2 iklan darlie^^

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!