Berita baik (^_~) - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Friday, March 21, 2014

Berita baik (^_~)

Assalamualaikum

Salam jumaat.
Sebelum tu, sama-samalah kita berdoa untuk MH370 yang sudah pun masuk minggu ke-2 pencariannya.
Semoga dipermudahkan urusan mencari pesawat itu olehNya...amin

Ok, nak cerita apa yang jadi minggu ni.
Hari tu dah cerita tentang Surat Penting Itu kan.....semalam surat tu dah selamat sampai ke tangan ku.
Alhamdulillah, syukur ke atas rezeki yang diterima.
Naik pangkat ?? belum tahu lagi sebab surat yang dapat tu hanya pemberitahuan bonus dan kenaikkan gaji.
Korang doa-doakan lah ye...hehe (^_^)

Itu tentang surat penting, sekarang nak cite tentang email.
Aku sebenarnya malas nak buka email segala. Sampai bertimbun dah dalam inbox email ntah apa-apa, aku belum clearkan lagi.
Tetiba rabu tu, aku tetiba rasa cam nak check je email tu.
Ternampaklah satu email yang aku rasa cam menarik bunyinya Invitation to collaboration with......
Lebih kurang lah bunyinya.
Baca email, cam tak percaya pun ada juga. Sebabnya tak pernah sangka ada company yang besar camtu baca blog picisan ni. hehe Tapi tu lah, dah rezeki namanya kan. Alhamdulillah walaupun ianya cuma kerjasama kecil-kecilan sahaja.

Dah selamat reply email tu kat dorang, dan email tentang apa yang aku perlu buat pun dah aku terima semalam. Nanti aku cerita dengan lebih detail dalam post yang akan datang ye.
Gembira tau, maklumlah, kali pertama dapat peluang camni, haruslah happy dan agak kejakunan sedikit.. :P

Ok, nak sambung keja dulu. TaTa!




Note : tak sabar pula nak tunggu refund dari LHDN, dengar2 Vna dah dapat refundnya. Cepat pula LHDN buat pembayaran balik....ni sudah bagus (^_^)






15 comments:

  1. Salam jumaat mia...sumer berita baik kan...Alhamdulillah.Tahniah..
    Dan..masih berharap berita baik utk MH370.Amin

    ReplyDelete
  2. salam jumaat Mia..alhamdulillah..tahniah..murah rezeki Mia...Doakn jg Ksekamatan MH370..moga semuanya dlm keadaan baik..amin

    ReplyDelete
  3. nah buli la ni kupi2 kan mia..heheh

    ReplyDelete
  4. nah buli la ni kupi2 kan mia..heheh

    ReplyDelete
  5. selamat pagi
    pagi nie lambat singgah
    baru lepas assembly

    ReplyDelete
  6. yesss...Zalora....tahniah for the bonus...same to me..Monday dapat surat...2 surat..bonus dan naik gaji...alhamdulillah...out of my expectation...

    ReplyDelete
  7. Syukur dan terima kasih pada Allah juga Mia.

    ReplyDelete
  8. Sama je ngan okje malas nak bukak email ....okje pun ada dapat gak Mia....

    ReplyDelete
  9. ZAlora lettew. Tahniah. Aku dah selamat pon guna voucher tu.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...dapat bonus..boleh shopping sakan lah kak mia....

    ReplyDelete
  11. saya mmg hobi buka email dan delete unwanted email….
    Tahniah dapat naik gaji dan dapat bonus :)
    Huwaa, skrang juga rasa nak isi cukai pendapatan...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!