Skip to main content

McDonald's Spicy Chicken McDeluxe

Assalamualaikum

Aku kalau makan kat McD wajib order menu ni......Spicy Chicken McDeluxe. Bun yang gebu, isi ayam yang digoreng penuh perisa. Pedas menyengat tapi itu yang menyebabkan nak order lagi..hehe
Jangan tak percaya, anak aku si Shumi tu pun minat makan ni. Katanya sedap walaupun pedas. Yang pedas itu umppphh.. (^_~)

Dan baru2 ni McDonalds memperkenalkan lagi satu versi Chicken McDeluxe ni, sensasi lada hitam katanya, Memperkenalkan Spicy Chicken McDeluxe Black Pepper
Bayangkan dah lah pedas, tambah lagi lada hitam, makan pasti melatup!!...:p

Sumber : Google Image



Nak tahu lagi tentang menu ni, klik je kat link bawah ni

Spicy Chicken Mcdeluxe


Dan kalau berminat nak dapatkan voucher percuma dari McD, jangan segan, jangan malu, terjah link ni

Menang RM5 Mcdonald Voucher!




Note : Tetiba mengidam nak makan berger pulak...hehe



Comments

  1. tahniah,...jom makan mcd..
    menabung herbal essence kat sni

    ReplyDelete
  2. kalau burger McD, saya cukup suka letak blackpepper.. lagi pedas lagi sedap.. ;)

    ReplyDelete
  3. ari tu pegi, leh tak perasan ada menu baru. dah duduk baru perasan kat banner tepi dinding. nak gak tahu yang red hot tu, hot sungguh2 ke kan...

    ReplyDelete
  4. MekDi selangkah jer dari pintu office ni..ahakss tak adalah aku tipu jer... Mek Di ni dalam 20 langkah dari office aku... entri ni membuatkan aku nak men-tapau Mek Di plak, tapi nak tekan kat sini tak muncul pulak, makanya aku klik sharp nuff satu untuk ko babe...he he he...

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniah kak...dpt cpuv mekdi....

    dh isi tabung sharp doraemon

    ReplyDelete
  6. termengidam jugaklah bila bc nie...dpt imagine kesedapannya...hehe

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...mcD kat cyberjaya ni tak der lah.

    ReplyDelete
  8. alaa...tetibe termengidam jugak nie...kekekeke...

    ReplyDelete
  9. lama x melantak mcd ne...nyummyyyy...
    orite...klik...klik iklan tu..

    ReplyDelete
  10. wah tahniah sekali lg Mia..tenhok pic tu rada mau mkn mcd pla..lama nda p mcd bah hihi..klik2 dl la (^_~)

    ReplyDelete
  11. Tulah.....semalam bebudak mcm teringin Mc D....hari ni tengok entri ni okje pulak yg mengidam haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang