Skip to main content

McDonald's Spicy Chicken McDeluxe

Assalamualaikum

Aku kalau makan kat McD wajib order menu ni......Spicy Chicken McDeluxe. Bun yang gebu, isi ayam yang digoreng penuh perisa. Pedas menyengat tapi itu yang menyebabkan nak order lagi..hehe
Jangan tak percaya, anak aku si Shumi tu pun minat makan ni. Katanya sedap walaupun pedas. Yang pedas itu umppphh.. (^_~)

Dan baru2 ni McDonalds memperkenalkan lagi satu versi Chicken McDeluxe ni, sensasi lada hitam katanya, Memperkenalkan Spicy Chicken McDeluxe Black Pepper
Bayangkan dah lah pedas, tambah lagi lada hitam, makan pasti melatup!!...:p

Sumber : Google Image



Nak tahu lagi tentang menu ni, klik je kat link bawah ni

Spicy Chicken Mcdeluxe


Dan kalau berminat nak dapatkan voucher percuma dari McD, jangan segan, jangan malu, terjah link ni

Menang RM5 Mcdonald Voucher!




Note : Tetiba mengidam nak makan berger pulak...hehe



Comments

  1. tahniah,...jom makan mcd..
    menabung herbal essence kat sni

    ReplyDelete
  2. kalau burger McD, saya cukup suka letak blackpepper.. lagi pedas lagi sedap.. ;)

    ReplyDelete
  3. ari tu pegi, leh tak perasan ada menu baru. dah duduk baru perasan kat banner tepi dinding. nak gak tahu yang red hot tu, hot sungguh2 ke kan...

    ReplyDelete
  4. MekDi selangkah jer dari pintu office ni..ahakss tak adalah aku tipu jer... Mek Di ni dalam 20 langkah dari office aku... entri ni membuatkan aku nak men-tapau Mek Di plak, tapi nak tekan kat sini tak muncul pulak, makanya aku klik sharp nuff satu untuk ko babe...he he he...

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniah kak...dpt cpuv mekdi....

    dh isi tabung sharp doraemon

    ReplyDelete
  6. termengidam jugaklah bila bc nie...dpt imagine kesedapannya...hehe

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...mcD kat cyberjaya ni tak der lah.

    ReplyDelete
  8. alaa...tetibe termengidam jugak nie...kekekeke...

    ReplyDelete
  9. lama x melantak mcd ne...nyummyyyy...
    orite...klik...klik iklan tu..

    ReplyDelete
  10. wah tahniah sekali lg Mia..tenhok pic tu rada mau mkn mcd pla..lama nda p mcd bah hihi..klik2 dl la (^_~)

    ReplyDelete
  11. Tulah.....semalam bebudak mcm teringin Mc D....hari ni tengok entri ni okje pulak yg mengidam haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a