Ini bukan spam? - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Thursday, February 6, 2014

Ini bukan spam?


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!




Korang pernah ke dapat komen camni? Blog tu wujud ke? nampak gaya cam spam tapi awal2 komen siap bagi tahu lagi This is not a spam...huhu
Dah tu siap suruh follow blog dia lagi. We follow your blog! Please follow mine. Nampak sangat cam memaksa...huhu

We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding...


Note : Dah check blog url tu. Macam blog luar yang aku tak pasti isi kandungannya.



14 comments:

  1. ehh daku pun dapat....tapi tak buat ape pun..just ignore..

    ReplyDelete
  2. dapat jugak, tapi terus delete..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Entahlah sebab Spam Okje terus masuk Spam...tak pernah tengok pun Mia

    ReplyDelete
  4. SB penah buat entry pasal ni..sebab pernah kena..so SB delete je komen tu..

    ReplyDelete
  5. Kalau aku yg dapat ni Mia..mesti aku ignore jak... takut spam @ virus...huhu

    ReplyDelete
  6. ada gak dpt….berjela2 ayat. mmg delete je yg mcm gini

    ReplyDelete
  7. baik del jer..takut ada virus..:)

    ReplyDelete
  8. Kadang kalau bukan spam pun adelah bisnes yg dia nak promote tah haper2 tuh..kalu spam google akan tapis biasanya...

    ReplyDelete
  9. pernah ne kak mia...berlambak-lambak lagi..tapi kalau cik...cik nda layan..biarkan lah sana...hihi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!