Skip to main content

Selamat Hari Lahir....ratu hatiku

Assalamualaikum


Hari ni 12 April 2013, hari jumaat yang cukup indah, genaplah umur Ratu Hatiku yang ke 52 tahun.......SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR MAK.......semoga panjang umur, sihat selalu, murah rezeki, bahagia selalu.......amin

Gambar agak gelap sebab nak masuk senja dan hubby mungkin lupa on flash agaknya....huhu


Bergambar kenangan sewaktu bawa mak jalan2 di Kinabalu Pine Resort, Kundasang tahun 2011.....tahun ni in sha ALLAH, bawa mak jjcm lagi....Love you Mak....

Comments

  1. Selamat Hari lahir makcik...mudanya mak hang..sebaya ngan kakak aku yg paling sulong...heheh

    ReplyDelete
  2. happy birthday to ur mom. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya :)

    ReplyDelete
  3. ADEH2..TEMPAT NI LA YG BUI PALING INGIN NAK PERGI KAT SABAH..HUHU

    BTW,SELAMAT HARI LAHIR BUAT MAK MIA..SEMOGA ALLAH MELINDUNGI BELIAU SELALU..AMIN

    ReplyDelete
  4. happy birthday to yr mum yer. !

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir buat Mak Mia..
    moga sentiasa dlm lindungan Allah..sihat sllu & pjg umur..amin! :)

    ReplyDelete
  6. Happy buffday anty! Wish u good health and happiness..

    ReplyDelete
  7. selamat hari jadi makcik. moga panjang umur murah rezeki selalu

    ReplyDelete
  8. Selamat ulangtahun kelahiran buat mak Mia. Moga terus mendapat limpahan kebahagiaan dan sentiasa dalam redha Allah hendaknya.

    ReplyDelete
  9. Terima kasih buat semua yang wish birthday mak....doa teman2 amatlah saya hargai.... (^_^)

    ReplyDelete
  10. Muda lagi emaknya.Selamat hari lahir dan semoga diberi kesihatan yg baik.Amin

    ReplyDelete
  11. Selamat ulang tahun buat ibu awak yek..

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Lahir Auntie..Smg dipanjangkan umur dan dirahmati Allah selalu..Salam perkenalan Mia :)

    ReplyDelete
  13. Masih sihat lagi yeh emak Mia.... larat lagi nak berjalan, tak de masalahlah kalau nak bawak berjalan pun

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa