Kemas Kini Blog..... - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, July 24, 2012

Kemas Kini Blog.....

Asslamualaikum...
.
Hari ni dengan penuh kerajinan terpaksa datang ke opis dengan lebih awal....bukan apa keta satu kan masuk 'rumah sakit' so terpaksa hubby hantar pegi kejalah...keluar rumah masih gelap lagi...lepas sahur tadi semua dah bersiap2 mo keluar keja dah. Anak2 pun terpaksa bangun lebih awal daripada biasa, mandi pun ala kadar jek dorg sebab kesejukkan. Hubby terpaksa hantar saya awal sebab tempat keja kami ni satu di utara satu di selatan....dalam erti kata yang lain nda sama jalan bah kunun...fffening kepala sekarang pasal nda cukup tido...apa bole buat...minggu ni jek......sabar jak lah....
.
Sampai opis, on pc, log in Fb, Twitter, Blog dan sewaktu dengannyalah...untuk menghilangkan rasa ngantuk kunun...mula2 rasa bersemangatlah juga tapi lama-kelamaan mata macam mo berat jak....layu gitu.....menguap...jangan kira berapa kali...tapi sempat jugalah saya kemas2kan sikit blog saya yang tida berapa fofular ni...add2 sikit widget.. semua widget yang baru ni kalau sapa2 yang perasanlah boleh dapat free dari Maribinablog
Kredit untuk owner blog ni...
.
Oklah...rasa2 sekarang ni mo masuk washroom suda...basuh2 muka sikit biar segar...mo buat coffee nda bole pulak...puasa...hehe...apa-apa pun mesti kuat semangat mo keja untuk hari ni...bukannya lama pun sampai jam 4.30 jak, sekejap jak Umi chaiyo chaiyo (dalam hati 4.30...lamanyaaaaa...zzzzzzzzzzzzz)

2 comments:

  1. rajin ko blogging skrng ni mia..teruskan..:)
    ya kami pun balik awal. biasa 5.40 tapi time posa balik 4.50..:)

    ReplyDelete
  2. tiba2 rajin ni kunu cath...hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!