Skip to main content

DISCOVER UNIQUE IFTAR EXPERIENCE WITH SUTERA HARBOUR RESORT’S JUADAH KELUARGA MALAYSIA

SUTERA HARBOUR RESORT, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia – 4 April 2022 – Throughout this holy month of Ramadan, Sutera Harbour Resort beckons everyone to discover a unique iftar experience with sumptuous spread of eclectic gastronomy with Juadah Keluarga Malaysia.



Sabah Minister of Tourism, Culture and Environment, Yang Berhormat Datuk Jaffry Arifin launched the event on 4 April 2022, witnessed by Sutera Harbour Resort’s Group CEO, Mr Gilbert Ee before the breaking of fast at the Grand Ballroom, The Magellan Sutera Resort.




The promotion which starts at 6pm daily includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam, special ghazal performance, halal-certified banquet facility and free parking.




At RM138.00nett for adults and RM70.00nett for children (4-11 years old), the promotion requires advance bookings. Just state your voucher number when making a reservation and bring along the original voucher when you come to this exciting experience. If you come in a group of 10, you will only have to pay RM124.00nett for adults and RM63.00nett per child (4-11 years old).

For SHMGC and SPP members, if you present your membership card upon arrival, you will also enjoy a 20% discount (no bonus will be given) meanwhile hotel guests are entitled to a 10% discount.

Daily, various stalls offer countless spread that guarantee a satisfying experience. A selection of cold drinks like Air Banding and Air Tebu will definitely satiate your thirst. 



Make sure to catch the live cooking outdoor at the main entrance with Mongolian Tepanyaki, Fried Noodle and all time Malaysian favourite, satays. Head over to Indian corner for indulging Indian cuisine like Chicken Tandoori and Channa Masala. Be sure to grab a serving of Sup Tulang Rawan before heading for that delectable Lemang with Chicken Serunding.




Other stalls offer even bigger selections of spread including Three Flavoured Chicken, Slide Beef with Ginger, Roasted Lamb with Rosemary and Mint sauce and Beef Sharwama.

Assorted kuih are served on a daily basis like Pengat Pisang, Kuih Bahulu, Seri Muka and Kuih Lapis among others.



Desserts stall also offers a rich options of scrumptious sweet course like Bubur Cha-Cha, Bread Butter Pudding with vanilla Sauce and Pengat Pisang. And who could ever resist the traditional Ice Kacang and ice cream with condiments of your choice.



The spread varies from time to time to give you even more unique experience. Other menu includes Kambing Kurma, Prawns and Mussels on Ice, Thai Beef Salad, Sambal Sotong dengan Petai, Singgang Ikan, Ikan Tenggiri Asam Pedas and Tom Yam Prawn Noodles.

Juadah Keluarga Malaysia is held at the Grand Ballroom of The Magellan Sutera Resort and ends at 10pm daily.

So come by and join us this Ramadan. We sure do promise you good times and even great memory.

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang