Skip to main content

SHANGRI-LA RASA RIA CELEBRATES THE SPIRIT OF RAMADAN WITH IFTAR RIA

Embrace the spirit of Ramadan with family and friends at Shangri-La Rasa Ria, Kota Kinabalu. Gather, relax, and break fast with amazing offers and experiences created especially for the season. 



Iftar Ria 

While the holy month of Ramadan is a period of discipline and restraint, it’s also synonymous with feasting. Throughout April till 02 May 2022, Shangri-La Rasa Ria’s Grand Ballroom will be transformed into a lively bazaar and food stalls themed of sumptuous food and live entertainment, where the rich flavors of local cuisine take center stage in a spectacular feast. Just the thing to satisfy a day of cravings!

The resort’s breezy outdoor atmosphere is the perfect place to relax and catch the sunset, before breaking the day’s fast with mouthwatering delicacies, including international dishes and Iftar favourites. While savoring these culinary delights, guests can be entertained by live Gamelan performance every Friday to Sunday. 




With over 100 dishes, the Ramadan buffet at Rasa Riasignature menu includes local ambuyat, Thai Somtam salad, variery of bakar-bakar, kambing golek, satay, ice kacang and many more.



An outdoor seating option is also available for guests as they get to experience the beautiful light tunnel display just before you enter the Grand Ballroom. Make your Iftar a night to remember!





Available from 6 pm -10 pm

Early Bird Vouchers:

RM88 per adult | Free for children (11 years old and below) (Weekdays)

RM108 per adult | RM45 per child (Weekdays)

Normal Price:

RM118 per adult | Free for children (11 years old and below) (Weekdays)

RM138 per adult | RM55 per child (Weekends)


For voucher purchase go to https://bit.ly/MiakassimXIftarRia


In the Ramadan spirit of giving and gathering, Shangri-La Rasa Ria is also offering special discounted rates on its rooms and suites which is the Buy 2 Free 1 Room Vouchers. Those looking for the ideal meeting venue can also take advantage of very special Ramadan rates on its half day or full day meeting packages.


For more information call us at +6019 884 6929 or +6088 797 888. For bookings, please go to website www.dinerasaria.com.



Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang