Skip to main content

Bah! Bersungkai Kita. Ramadhan Buffet Dinner

This year Promenade Hotel Kota Kinabalu offers you the opportunity to experience the true spirit of ‘Bersungkai’. A delightful Ramadhan Buffet Dinner is served at Promenade Cafe during the whole holy month of Ramadhan.



The buffet dinner offers a wide selection of Malay, Chinese and International dishes as well as live cooking stations and mouth-watering desserts. The buffet will be available from 6pm until 9:30pm daily during the month of Ramadhan.



Individual stalls will be spaced around the restaurant featuring signature food and sure crowd-pleasers during the holy month like ‘Kambing Golek’, ‘Nasi Briyani Kambing’, ‘Kari Kepala Ikan dengan Kacang Bendi’, ‘Udang Galah masak Lemak Cili Api’, ‘Rendang Daging Kinabalu’, ‘Sotong Kembang Masak Sambal Petai’, ‘Bubur Lambuk’, ‘Oxtail Asam Pedas’, Singaporean Chilli Crab, ‘Sup Gearbox’, Fried Slipper Lobster with Salted Egg, Chicken and Beef Satay and many more. All of these scrumptious spreads of signature dishes will be on rotation for guest to enjoy daily.




Those looking for lighter and healthier options can toss up their own local Ulam-Ulam or pick from a variety of ready-made salads on offer are a perfect beginning to a sumptuous spread. Seafood lovers, will thoroughly enjoy the ‘Seafood on Ice’ and BBQ Grill Station where you can pick fresh seafood like Tiger Prawn, Squids, Clam,  Mussel, Local Fish and meat like Chicken Chop and Beef Steak to be grilled to perfection. All of these and many more to satisfy your hunger and cravings.




Not to be missed is the sweet ending of a buffet is the heavenly desserts that one must try for a contented tummy. Be treated to delectable desserts such as Assorted Malay ‘Kuih’, ‘ABC Ice Kacang’, ‘Puteri Mandi’, ‘Bubur Cha-Cha’, Assorted Puddings and Ice Cream, Assorted Cakes, ‘Soya Cincau’ and many more.


Early Bird promotion from now until 29 March 2022 is priced at RM98 nett. Thereafter, the normal price will be at RM139 nett (Adult) and RM70 (Child). Come and celebrate this Holy month at Promenade Cafe with great comfort and safe environment that will not disappoint you. Early reservations are highly recommended. 


For reservations or more information of current and upcoming Food & Beverage promotions from Promenade Hotel Kota Kinabalu, please contact Promenade Café in Promenade Hotel Kota Kinabalu at [Tel: (60) (88) 252 396]; or log on to www.promenade.com.my


Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang