Skip to main content

Hilton Kota Kinabalu presents Jelajah Selera Buffet Dinner This Ramadan

Hilton Kota Kinabalu proudly presents ‘Jelajah Selera’ this Ramadan with an extensive celebratory menu featuring themed buffet at its all-day dining outlet, Urban Kitchen.



Jelajah means to explore and Selera, a desire to eat. Inspired by Malaysia’s unique cultural tapestry and culinary heritage, this year’s national theme invites guests to embark on a gastronomic journey featuring the time-honoured recipes of Malaysian signature dishes. Malaysia stands out as the centre of diversity in Asia, Jelajah Selera Bersama Hilton is a testament to that. 



“The pandemic has taught us to truly cherish quality time with loved ones. As family and friends are finally able to gather and embrace the festive spirit this year, Hilton Kota Kinabalu invites everyone to come together and create new memories as they embark on a culinary adventure this Ramadan,” said Hilton Kota Kinabalu's Commercial Manager; Shona Labasing.



Urban Kitchen, a halal certified outlet of the hotel, will feature a variety of its signature dishes and more than 10 bazaar style action stalls that promises a holistic dining experience, a feast for the senses. The focus is definitely on locally sourced ingredients, premium quality meat and seafood as well as authentic taste that’s highly satisfying to the palate. 


Not to be missed signature dishes include: 


Kambing Masala

Ikan Sebelah Bakar

Sotong Sambal Petai

Udang Goreng Berempah

Daging Dendeng

Bubur Lambuk



The buffet menus are also kept on a daily rotation to give diners a fresh experience every time. The Family Iftar Dinner Buffet at Urban Kitchen begins on 3 April – 2 May 2022, from 5:30 pm – 9:30 pm. It is priced at RM120 nett per adult and RM60 nett per child (aged 6 – 12). Children below 6 years eat for free!


For more information, call +088 356 000, WhatsApp at 013-888 0574, email bkikk_fb@hilton.com or visit www.eatdrinkhilton.com


Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang