Skip to main content

Christmas & New Year Celebration at Promenade Hotel Kota Kinabalu

Special Buffet Dinner


Celebrate 2021 Christmas in style and usher in 2022 at Promenade Café, Promenade Hotel Kota Kinabalu with year-end festive Special Buffet Dinner.


The Special Buffet Dinner are available on 23,24,25,26,30,31 December 2021 and 1,2 January 2022, priced at RM118 nett per adult with early bird voucher at RM98 nett per adult available for purchase until 17 December 2021. 


A time of sharing and feasting, our Special Buffet Dinner with menus that are infused with inspirations of Christmas during this Christmas period! It will feature classic must-haves such as Traditional Roasted Turkey with Stuffing, Baked Salmon Wellington with Spinach & Mushroom.


Traditional Roasted Turkey with Stuffing 


Be spoilt for seafood choices at main dishes counter which will offer special seafood dishes such as Oven-Baked Scallop with Butter & Parmesan Cheese, Spanish Seafood Paella Rice, Steamed King Crab with Lemon Chardonnay Butter Sauce and Cantonese Egg Noodles with Fresh Water Prawn (Shang Har Mee). 


Oven Baked Scallop with Butter and Parmesan Cheese 

Providing an aptly sweet finish are Christmas desserts like Christmas Yule Log, Christmas pudding, Christmas Trifle, Mini Fruits Tartlet and many more.


Yule Log Cake


Christmas Goodies and Takeaway special kiosk at Deli Corner


Add a touch of festivity to your celebrations with our Deli Corner’s Christmas Goodies and Takeaway treats including succulent roasts, handcrafted Christmas Yule Log Cake and Fruit Cake, as well as assorted of cookies.


Returning on the takeaway menu this year is the customary Traditional Roasted Whole Turkey with Stuffing and Crudities (RM 499 for 5kg), Roasted Boneless Leg of Lamb with Rosemary & Garlic Served with Roots Vegetable & Christmas Pudding (RM 399 for 2kg) and Cajun Oven Baked Whole Chicken & Crudities (RM 120 for 1.2kg). 3 days pre-order is required for Roast Meats.


There’s no better way to sweeten your celebrations than with delightful sweet treats like the collection of Yule Log Cake, Fruit Cake, Gingerbread, and assortment of cookies by Pastry Chef Michael and his team. Available throughout the whole month of December 2021 at special kiosk located at Deli Corner.


Christmas & New Year Special Buffet Dinner 

Venue: Promenade Cafe

Time: 6:30pm – 9:30pm

Dates: 23,24,25,26,30 & 31 December 2021, 1&2 January 2022

Price: RM 118 nett (Adult) | RM 59 nett (Child, 6-12 years old)

Early Bird Voucher: RM 98 nett (Adult) – for purchase until 17th December 2021


Christmas & New Year Special Buffet High Tea

Venue: Promenade Cafe

Time: 12pm – 3pm

Dates: 25 & 26 December 2021, 1&2 January 2022

Price: RM 88 nett (Adult) | RM 44 nett (Child, 6-12 years old)


Come and celebrate this festive month at Promenade Café  with great comfort and safe environment that will not disappoint you. Early reservations are highly recommended for the for new normal table arrangement. For reservations and more details, kindly call 088-252 396.



Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa