Skip to main content

Weekend Buffet Dinner at Promenade Café, Promenade Hotel Kota Kinabalu

Promenade Hotel Kota Kinabalu is ready to woo the taste buds of fellow KKian foodies by relaunching our weekend buffet dinner at Promenade Cafe with elements inspired by the ever-popular Netflix Korean series, the “Squid Game” in the month of October 2021. Buffet dinner available between 6:30pm to 9:30pm on every Friday and Saturday.



There will be over 100 items in this Buffet Dinner, so join and fill your plate with the chef's choices of delicious items ranging from “Oxtail Assam Pedas”, Slipper Lobsters with Butter Milk & Cheese Sauce, Baked Mussel with Cheese, “Ketam Masak Ala Kam Hiong”, “Beef & Chicken Rendang Kinabalu”, Roasted Duck  and so on.



Meat and seafood lovers can savour our BBQ highlights of fresh seafood and meat. Guest can choose a variety of fresh seafood like tiger prawn, squid, local fish, scallop, mussel, and many more and our chefs will put together the final touches to tantalise your taste bud. 



The Carving Corner will feature roast lamb and baked seasonal whole fish cooked to quality with herbs and spices.





Finish your meal on a delicious sweet note with assorted sweet treats like “Ais Kacang”, “Cendol”, “Bubur Cha-Cha”, assortment of cakes and pudding and last but not least “Squid Game” Dalgona candy




Our weekend buffet dinner is priced at RM78.80 nett per adult and RM39 nett for children (6 – 12 years old). For limited time this month, a special buffet rate of RM 68.80 nett per adult when you dine-in wearing any top clothing of green or red colour as seen in by the ever-popular Netflix Korean series, the “Squid Game”. Terms and conditions apply.



Come and dine-in with us with great comfort and in safe environment at Promenade Cafe.  Early reservations are highly recommended as for the for new normal table arrangement. For reservations and more details, kindly call 088-252 396.


Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang