Skip to main content

Treat yourself and your loved ones with Hilton’s Double Value Deal!

Hilton (Malaysia) invites all residents in Malaysia to enjoy the #DoubleValueDeal Sale, a limited-period cash voucher offer on its 9 hotels across the nation. 



From 18 June – 31 July 2020, residents in Malaysia can purchase #DoubleValueDeal vouchers exclusively online for either RM50, RM250 and RM500 and enjoy a dining or wellness experience worth double the amount they pay for. 

Featuring an array of local and international cuisines, guests can experience a gastronomical journey with innovative dishes perfected by our experienced chefs. They can enjoy a feast at Makan Kitchen in DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree Resort by Hilton Penang, DoubleTree by Hilton Johor Bahru and DoubleTree by Hilton Melaka, which features iconic Malaysian specialities. 

Japanese cuisine aficionados would love dining at Iketeru at Hilton Kuala Lumpur or Genji at Hilton Petaling Jaya, which prides itself on serving the freshest, authentic Japanese cuisine showcased by seasonal and ‘omakase’ menus. Chinese cuisine fans will certainly love Chynna in Hilton Kuala Lumpur, or Toh Yuen in Hilton Petaling Jaya and Hilton Kuching. 

In addition, guests young and mature can enjoy dining delights at Tosca the Italian Trattoria at DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree by Hilton Johor Bahru, and DoubleTree by Hilton Melaka, which delivers traditional favourites from pizzas to pastas. 

For rejuvenation options, guests can pamper themselves with a luxurious spa experience with a wide range of massage treatments and therapies in The Spa, or break a sweat with state-of-the-art facilities and personal training sessions in The Gym at Hilton Kuala Lumpur. 

In conjunction with the #DoubleValueDeal Sale, guests can also participate in the social media contest on any of the 9 hotels’ Instagram and Facebook pages to win a voucher worth RM100. 

How to redeem your e-voucher: 
1. Purchase your voucher on takehomekl.com
2. e-Voucher (with a Transaction ID) will be emailed to all shoppers within 7 business days.
3. Once e-Voucher has been received, call the hotel for reservations (dining) or appointments (wellness). Ensure you state your Transaction ID written on your e-voucher.
4. Present your e-Voucher or Printed Voucher (with Transaction ID) when you arrive on the day of your reservation. Presenting of voucher is mandatory upon usage correlating to your reservation.

Terms & conditions apply
Participating Hilton Hotels in Malaysia: Hilton Kuala Lumpur, Hilton Petaling Jaya, Hilton Kuching, Hilton Kota Kinabalu, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree by Hilton Johor Bahru, DoubleTree by Hilton Melaka, DoubleTree Resort by Hilton Penang and Hilton Garden Inn Kuala Lumpur Jalan Tuanku Abdul Rahman South. 



Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang