Skip to main content

Treat yourself and your loved ones with Hilton’s Double Value Deal!

Hilton (Malaysia) invites all residents in Malaysia to enjoy the #DoubleValueDeal Sale, a limited-period cash voucher offer on its 9 hotels across the nation. 



From 18 June – 31 July 2020, residents in Malaysia can purchase #DoubleValueDeal vouchers exclusively online for either RM50, RM250 and RM500 and enjoy a dining or wellness experience worth double the amount they pay for. 

Featuring an array of local and international cuisines, guests can experience a gastronomical journey with innovative dishes perfected by our experienced chefs. They can enjoy a feast at Makan Kitchen in DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree Resort by Hilton Penang, DoubleTree by Hilton Johor Bahru and DoubleTree by Hilton Melaka, which features iconic Malaysian specialities. 

Japanese cuisine aficionados would love dining at Iketeru at Hilton Kuala Lumpur or Genji at Hilton Petaling Jaya, which prides itself on serving the freshest, authentic Japanese cuisine showcased by seasonal and ‘omakase’ menus. Chinese cuisine fans will certainly love Chynna in Hilton Kuala Lumpur, or Toh Yuen in Hilton Petaling Jaya and Hilton Kuching. 

In addition, guests young and mature can enjoy dining delights at Tosca the Italian Trattoria at DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree by Hilton Johor Bahru, and DoubleTree by Hilton Melaka, which delivers traditional favourites from pizzas to pastas. 

For rejuvenation options, guests can pamper themselves with a luxurious spa experience with a wide range of massage treatments and therapies in The Spa, or break a sweat with state-of-the-art facilities and personal training sessions in The Gym at Hilton Kuala Lumpur. 

In conjunction with the #DoubleValueDeal Sale, guests can also participate in the social media contest on any of the 9 hotels’ Instagram and Facebook pages to win a voucher worth RM100. 

How to redeem your e-voucher: 
1. Purchase your voucher on takehomekl.com
2. e-Voucher (with a Transaction ID) will be emailed to all shoppers within 7 business days.
3. Once e-Voucher has been received, call the hotel for reservations (dining) or appointments (wellness). Ensure you state your Transaction ID written on your e-voucher.
4. Present your e-Voucher or Printed Voucher (with Transaction ID) when you arrive on the day of your reservation. Presenting of voucher is mandatory upon usage correlating to your reservation.

Terms & conditions apply
Participating Hilton Hotels in Malaysia: Hilton Kuala Lumpur, Hilton Petaling Jaya, Hilton Kuching, Hilton Kota Kinabalu, DoubleTree by Hilton Kuala Lumpur, DoubleTree by Hilton Johor Bahru, DoubleTree by Hilton Melaka, DoubleTree Resort by Hilton Penang and Hilton Garden Inn Kuala Lumpur Jalan Tuanku Abdul Rahman South. 



Comments

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a