Skip to main content

JOM SUNGKAI GASTRONOMIC DELIGHTS IN THE COMFORT OF HOME

This Ramadan, Promenade Cafe at Promenade Hotel, Kota Kinabalu presents well-known traditional kampung culinary delights packaged for a home dining experience.



The Jom Sungkai menu features an array of Selera Kampung-themed cuisine in the form of set menus for four (4) persons and standalone dishes which may be ordered separately or to complement the set meals.



Priced at RM115, Set Menu A comprises Daging Rendang, a traditional Ramadan dish; spicy and flavourful Ayam Masak Merah; Sayur Lodeh to complement the spicy dishes, Ulam Ulam with Sambal Belacan, Buah Kurma and white rice. 



Briyani rice fans will enjoy Set Menu B priced at RM175. The set meal includes the all-time favourite Ayam Rendang Minang; Kari Ikan and Sotong Sambal for those yearning for fiery spicy seafood; Sayur Goreng Tumis; Nasi Briyani, Ulam Ulam with Sambal Belacan and Buah Kurma.

Each set meal may be savoured on its own or with additional dishes such as Udang Masak Lemak Cili Api, Asam Pedas Beef Ribs, Ikan Masak Tiga Rasa, Kambing Masak Black Pepper, Ayam Kurma Berkerisik and lots more. 

Promenade Cafe’s Mee Mamak Goreng Special and Promenade Fried Rice are also available to order.  

Mee Goreng Mamak Special
Mee Goreng Mamak Special

Promenade Fried Rice

The Jom Sungkai set meals and à la carte dishes are available for delivery and takeaway from Promenade Cafe until 23 May 2020. Orders may be placed by calling or sending a WhatsApp text message to 013-863 9666 (9am – 4.30pm daily). Delivery service is available for a minimum order of RM30, with complimentary delivery service for a maximum of 10km. An RM5 delivery fee is applicable for delivery to locations of more than 10km away, up to a maximum of 20km. Payment made be made through an online bank transfer (for delivery orders) or upon food collection (for takeaway orders). 

Promenade Cafe is located at Promenade Hotel, Kota Kinabalu, No. 4, Lorong Api-Api 3, Api-Api Centre, 88000 Kota Kinabalu, Sabah.

Comments

  1. SELAMAT HARI RAYA, menarik entry ini btw done follow, follow me back thanks http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang