Skip to main content

Hilton Hotels in Malaysia Presents 'Chup! Makan Dulu' Takeaway Menu

Hilton Hotels in Malaysia presents 'Chup! Makan Dulu', a take-home menu to take guests on an exciting culinary journey in the comforts of their home. The menu comprises all-time favourite dishes across the hotels' restaurants.



The 'Chup! Makan Dulu' promotion uses the casual and playful connotation of 'Chup!', a Malaysian slang synonymous with the word 'pause' and is used to interject or remind someone in a friendly manner. This promotion invites guests and to sit back, relax and enjoy a hearty meal and appreciate the time spent with loved ones.

Starting from RM30 to RM1650 for selections of the set menu, the promotion runs from 23rd April – 23rd May 2020. Participating restaurants include Makan Kitchen, Vasco’s, Paya Serai, Garden Grille, Urban Kitchen and Waterfront Cafe, serving an array of traditional 'Kampung' style dishes, and a variety of cuisine such as Malay, Chinese and Indian, featuring unique Malaysian spices.

“The abundance of fresh and dry spices from lemongrass to turmeric is what makes Malaysian cuisine diverse yet unique. When it comes to flavours, there is so much to explore. The take-home 'Chup! Makan Dulu' menu is our way of sharing this with our guests”, said Chef Kazi, Executive Chef of Hilton Kuala Lumpur.

Indulge in your favourite dishes from Hilton Hotels in Malaysia at home such as 'Nasi Lemak' – coconut-flavoured rice served with fried chicken, prawn sambal, hardboiled egg, anchovies, peanuts & acar, 'Bubur Lambuk Pak Pander' – a porridge of chicken meat with cumin, ginger, lemongrass, coconut milk with fried shallots and spring onion, 'Sup Berempah Pak Deli'– beef rib, beef tail, beef lung, beef strips, beef tongue and lamb served with sambal kicap, sambal merah utara, spring onion and fried shallots, 'Daging Masak Hitam Berempah' – braised beef in soy sauce, star anise, cinnamon, cumin, fennel and poppy seed, as well as many other local dishes.

A meal is not complete without dessert. Treat yourself to Assorted Kuih Melayu, Pengat Durian Sago, Durian Tempura and other mouth-watering local desserts. To accompany your meal, enjoy Bandung Laici and Kurma Drinks, and more.

All menus are available on the TABLEAPP delivery page.
The 'Chup! Makan Dulu' menu is available for pick-up and delivery from 8am – 8pm daily.

To place your orders and find out more, visit:
Hilton Kota Kinabalu: https://bit.ly/TakeHiltonKKHome

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang