Skip to main content

Nuffnang dah kembali ??

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam isnin semua.
Hari tu ada buat entri kecewa kat Nuffnang di post ni.
Nuffnang belum ada iklan baru untuk tahun 2014 ni. Kenapa kah? tak kan belum ada syarikat yang berminat nak menggunakan khidmat Nuffnang untuk mengiklankan produk mereka.

Tapi kan.....betul cakap Cik Nor. Iklan Nuffnang dah kembali.
Memang dah ada keluar iklan baru kat blog ni. Cuma tak banyak kali keluar dan masa dia 'menari' cuma di waktu malam jak. Adalah dalam beberapa kali keluar bila blog ni dibuka. Yang selebihnya burung biru tu jak yang muncul. huhu





Ni siap print screen lagi nak bagi tengok iklan baru Nuffnang tu.
Harapnya lepas ni banyaklah lagi iklan baru yang muncul kat blog ni. Dapat CPC pun kira oklah kan. Tapi kalau dapat CPUV tu lagilah ok. hehe



Comments

  1. cik belom penah lagi nampak iklan tu muncul kat blog tu..huhuhu..
    nuffnang tak laku dah kut..hahaaa

    ReplyDelete
  2. tak byk blog yang ada kluar iklan ni, mia..ada pon si churpie tu saja..

    ReplyDelete
  3. Salam Mia, tq follow blog kakpb. Done follow balik tu.

    ReplyDelete
  4. Iklan memang ada, tapi BE...nan hado. Nanang kedekut ah.

    ReplyDelete
  5. sy masih ilek dari start 2014 hu3

    ReplyDelete
  6. nampak gayanya dah kembali dah Mia... he he he...

    ReplyDelete
  7. Sabar Mia... pelan-pelan lama-lama akan bertambah banyak dan lamalah ia menari-nari..

    ReplyDelete
  8. yg baru cam nie aku tak ternampak lg mia...

    ReplyDelete
  9. tahniah mia...bunda baru sekali nampak iklan baru yang biru tu..

    ReplyDelete
  10. Sama ngan Umi Qi...asyik2 iklan churp2x...hehhehe tggu dgn sabar sambil aktif blog cm biasa...harap BE lekat lg

    ReplyDelete
  11. kt blog kita tak pon lg.. sentap ngna nanang sampai raya haji. hahahaha

    ReplyDelete
  12. cik nor sempat klik smlam..hari nie ada lagi..:)

    ReplyDelete
  13. Lama baru Mr Nuffnang ni keluar semula kan Mia.. di blog ku pun sama..hehe.
    harap2 lepas ni lama lah menari nya...hihi

    ReplyDelete
  14. baguslah nuffnang sudah kembali menyerikan blog dgn iklan² :)

    ReplyDelete
  15. yup.. nufnang dah ok tp kdg2 pndai xmuncul pulak iklan tu.

    ReplyDelete
  16. tahniah Mia..harap@ lama lah dia menari2..klik2 dl ya

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a