Nuffnang dah kembali ?? - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Monday, February 10, 2014

Nuffnang dah kembali ??

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam isnin semua.
Hari tu ada buat entri kecewa kat Nuffnang di post ni.
Nuffnang belum ada iklan baru untuk tahun 2014 ni. Kenapa kah? tak kan belum ada syarikat yang berminat nak menggunakan khidmat Nuffnang untuk mengiklankan produk mereka.

Tapi kan.....betul cakap Cik Nor. Iklan Nuffnang dah kembali.
Memang dah ada keluar iklan baru kat blog ni. Cuma tak banyak kali keluar dan masa dia 'menari' cuma di waktu malam jak. Adalah dalam beberapa kali keluar bila blog ni dibuka. Yang selebihnya burung biru tu jak yang muncul. huhu





Ni siap print screen lagi nak bagi tengok iklan baru Nuffnang tu.
Harapnya lepas ni banyaklah lagi iklan baru yang muncul kat blog ni. Dapat CPC pun kira oklah kan. Tapi kalau dapat CPUV tu lagilah ok. hehe



20 comments:

  1. cik belom penah lagi nampak iklan tu muncul kat blog tu..huhuhu..
    nuffnang tak laku dah kut..hahaaa

    ReplyDelete
  2. tak byk blog yang ada kluar iklan ni, mia..ada pon si churpie tu saja..

    ReplyDelete
  3. Salam Mia, tq follow blog kakpb. Done follow balik tu.

    ReplyDelete
  4. Iklan memang ada, tapi BE...nan hado. Nanang kedekut ah.

    ReplyDelete
  5. sy masih ilek dari start 2014 hu3

    ReplyDelete
  6. nampak gayanya dah kembali dah Mia... he he he...

    ReplyDelete
  7. Sabar Mia... pelan-pelan lama-lama akan bertambah banyak dan lamalah ia menari-nari..

    ReplyDelete
  8. yg baru cam nie aku tak ternampak lg mia...

    ReplyDelete
  9. tahniah mia...bunda baru sekali nampak iklan baru yang biru tu..

    ReplyDelete
  10. Sama ngan Umi Qi...asyik2 iklan churp2x...hehhehe tggu dgn sabar sambil aktif blog cm biasa...harap BE lekat lg

    ReplyDelete
  11. kt blog kita tak pon lg.. sentap ngna nanang sampai raya haji. hahahaha

    ReplyDelete
  12. cik nor sempat klik smlam..hari nie ada lagi..:)

    ReplyDelete
  13. Lama baru Mr Nuffnang ni keluar semula kan Mia.. di blog ku pun sama..hehe.
    harap2 lepas ni lama lah menari nya...hihi

    ReplyDelete
  14. baguslah nuffnang sudah kembali menyerikan blog dgn iklan² :)

    ReplyDelete
  15. yup.. nufnang dah ok tp kdg2 pndai xmuncul pulak iklan tu.

    ReplyDelete
  16. tahniah Mia..harap@ lama lah dia menari2..klik2 dl ya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!