Skip to main content

BAH! BERSUNGKAI KITA DI RAMADAN BUFFET DINNER AT PAN BORNEO HOTEL

This coming ramadan, Pan Borneo Hotel Kota Kinabalu invites guests for berbuka puasa over a great selection of all-time-favourite dishes with action stalls from 24 April to 20 May 2020. The buffet spread, is especially prepared by Executive Chef Alex Zee and his team if dedicated chefs.


During this promotion, guess can indulge in a variety of International and traditional delights consisting of our their highlight sign ature dish - the juicy roasted whole lamb, Nasi Dagang PBKK, Coffee Lamb, Sup Tulang, Grilled Meat and Seafood, Chicken and Beef Satay, Fish Curry, Oxtail Assam Pedas, Rendang, Endless Desserts and Thirst-Quenching Drinks.

Coffee Lamb

Beef and Chicken Satay

Juicy Roasted Whole Lamb

Ramadan Buffet Dinner prices are as below details:

Super Early Bird
RM68nett per adult (25th Feb to 8 March 2020)

Early Bird 
RM78nett per adult (9 March to 9 April 2020)

Normal Rate
RM98nett per adult (10 April onwards) 
Buy 10 Free 1 (promo purchase is available for adults only) 
Bulk purchase of 15 persons and above are entitled for RM68nett price

Children Rate
RM50nett across all rates
6 to 12 years old. 5 years and below eat for free

Senior Citizen Rate
RM50nett across all rates
70 years above
Free meal for senior citizen with limitation of 1 person in a family of 5

Stand a chance to win lucky draw prizes when you dine with us. A designated prayer rooms will also be provided for guests convenience during the fasting month period.


PAN BORNEO HOTEL KOTA KINABALU 
One Place Mall, Lorong Putat 3, 88200 Putatan, Kota Kinabalu, Sabah. 

TEL
+6088 327 777

FAX
+6088 327 666

EMAIL

WEBSITE

WHATSAPP
+60 12 878 9027






Comments

  1. That doesn't generally mean you have to contribute a ton of your assets, however; you could discover extraordinary arrangements on great cookware at retailers like Amazon, Cooking.com or even at a carport deal. non stick cookware

    ReplyDelete
  2. "Selamat siang Bos 😃
    Mohon maaf mengganggu bos ,

    apa kabar nih bos kami dari Agen365
    buruan gabung bersama kami,aman dan terpercaya
    ayuk... daftar, main dan menangkan
    Silahkan di add contact kami ya bos :)

    Line : agen365
    WA : +85587781483
    Wechat : agen365


    terimakasih bos ditunggu loh bos kedatangannya di web kami kembali bos :)"

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa