Skip to main content

SUTERA HARBOUR RESORT 50% OFF FLASH DEAL! GRAB YOU ROOM NOW! 5 DAYS ONLY FROM 4 – 8 MARCH 2020

Sutera Harbour Resort is extending one of its best deals of the year for families to spend the upcoming school break. This one-of-a-lifetime sale is limited to 5 days only, with booking period starting from 4 March to 8 March 2020 and stay period from 13 March to 21 March 2020, so hurry now and make your booking!



Stay at either our sleek Deluxe Golf View room at The Pacific Sutera Hotel at only RM350nett per night or in our more modern-contemporary Deluxe Garden View room of The Magellan Sutera Resort at only RM400.00 nett per night. And get this! You get 50% off on your second room (must be the same room category staying on the same date).

Additionally, you get to enjoy FREE daily breakfast, 20% discount on you total bill when dining at either Café Boleh, The Pacific Sutera Hotel or at Alfresco, The Magellan Sutera Resort. You and you little ones will also get to enjoy the many recreational and kid’s activities apart from that wonderful time lapping around our Olympic size swimming pool and other fun pools we have across our resort.







Maximize your school holiday experience with us singing your heart out during a free 1-hour karaoke session with your loved ones after that exciting free 2 rounds of bowling or after a good tee-off (25 balls) at the driving range. You also get to use the gym and fitness centre for free. Apart from that, we also have cue sports like snookers and billiard games as well as racquet sports like badminton, squash, tennis and table tennis for all to enjoy (subject to court availability. Equipment rental is chargeable).

This flash deal is offered exclusively for Malaysians, Bruneians and Singaporeans only and is subject to availability at time of reservation. Kindly present nationality documents (passport/IC) upon check in. Please be informed that this exciting deal cannot be combined with any other offers or discounts. Rate inclusive of 0% prevailing taxes and the Hotel reserves the right to discontinue this offer at any time.

How to book:

Book direct at http://bit.ly/suterasuperdeal (enter promo code: SUPERDEAL) or contact Reservations at +6088 318 888 or email reservations@suteraharbour.com.my. For more information about Sutera Harbour Resort, please visit www.suteraharbour.com

Sutera Harbour Resort comprises The Pacific Sutera Hotel, The Magellan Sutera Resort and the Sutera Harbour Marina, Golf & Country Club.

Strategically located in the heart of Kota Kinabalu, Sutera Harbour Resort’s 384-acre property encompasses two 5-star hotels, an international spa, and an award-winning golf and marina club. Designed as a world class retreat offering harmonious living within nature’s paradise, Sutera Harbour Resort is only five minutes away from Kota Kinabalu city centre and 10 minutes from the Kota Kinabalu International Airport. While here, take a ride on Sutera Harbour’s North Borneo Railway’s vintage steam train and the North Borneo Yachting’s luxury vessel, Puteri Sutera.

Sutera Harbour serves as your avenue for leisure, entertainment and corporate business needs. It offers the ultimate lifestyle destination of Sabah, which is in East Malaysia on the island of Borneo, the third largest island in the world.

Fast Facts
956 rooms and suites
Pro Shop
104-berth marina
16 restaurants and bars
6 outdoor tennis courts
Extensive water sports facilities
28 function rooms
3 covered tennis courts
41-bay 2-tiered driving range      
2 children’s activities centres
2 squash courts
Billiard room
100-seat movie theatre
3 badminton courts
12-lane bowling alley
Karaoke lounge
3 fitness centres
 2 spas
5 outdoor swimming pools (1  Olympic-sized)

27-hole Graham Marsh designed Golf Course

Comments

  1. Four star hotels can have an extra prevalent mark. All things considered, the unrivaled banner would demonstrate that the top of the line hotel has high caliber all through the premises and offers extra types of assistance. hotels in corydon ia

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a