Skip to main content

LE MERIDIEN KOTA KINABALU UNVEILS AUSPICIOUS CELEBRATIONS

Le Méridien Kota Kinabalu kicks off their Chinese New Year celebration with a Yee Sang Toss with the management of the hotels as well local foodies.

Yee Sang toss with the hotel management

The hotel is offering plenty of delicious Chinese New Year offerings including Prosperity Salmon Yee Sang available from 10 January to 8 February 2020, priced at RM98nett for small, RM128nett for medium and RM168nett for large.

Prosperity Salmon Yee Sang 

Enjoy appetizing dishes with their Reunion Dinner Buffet (24 January) at RM158nett per adult, Lunar Lunch Buffet (25 & 26 January) at RM138nett per adult, and Chap Goh Mei Dinner Buffet (8 February) at RM158nett per adult. Enjoy the auspicious poon choi, a traditional Cantonese dish featuring lavish seafood or meat platter.



Lavish Seafood

In conjunction with the lunar celebration, the hotel also offers the Oriental Weekend Dinner Buffet available from 10 January to 9 February with a wide selection of Chinese-style gastronomy including Peking Duck, Chinese-style Roast Lamb Leg, Nian Gao, Signature Chicken Rice and Chef Mun’s Noodle House. Available every Friday, Saturday and Sunday from 6.30pm to 10pm at RM138nett per adult. 

Peking Duck

Nian Gao

For a private and luxurious celebration, Le Méridien Kota Kinabalu also offers four delectable Chinese New Year Set Menus from RM888nett onwards. Each set menu features a harmonious of 8 or 9 combination of scrumptious dishes including one Yee Sang Platter. Savour the delightful Golden Butter Organic Prawn with Golden Golden Cereal Flakes and Roasted Chicken with Abalone Sauce.

For more information on our Chinese New Year specials, please call +6088 322 227 or check out our Facebook page @lemeridienkotakinabalu

More photo at IG miakassim

Comments

  1. "Dapatkan SUPER BONUS NEW MEMBER 150% dalam permainan dan mainkan permainan kesukaanmu hanya dalam 1 user id. Ikuti juga promo menarik lainnya yang kami sediakan hanya di bbet99.fun . 100% TERPERCAYA.
    BOLA ONLINE
    Agen Bola
    Taruhan Bola"

    ReplyDelete
  2. Do you realize there's a 12 word sentence you can communicate to your crush... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness to you buried inside his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and look after you with his entire heart...

    12 Words That Trigger A Man's Love Impulse

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him try harder than ever before to do his best at looking after your relationship.

    Matter of fact, fueling this all-powerful impulse is so important to achieving the best ever relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You'll soon find him expose his heart and mind to you in such a way he haven't experienced before and he'll see you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang