Skip to main content

CELEBRATE AUSPICIOUS BEGINNINGS WITH SUTERA HARBOUR RESORT

Celebrate auspicious beginnings at Sutera Harbour Resort, where a spread of abundant Chinese New Year feast awaits. 

Toss to a prosperous and healthy year with our Auspicious Yee Sang Combination. Starting from only RM98.00 nett per table, this abounding dish to usher in the Lunar New Year is valid only from 17th January to 8th February 2020. 



Yee Sang ritual starts with tossing the mixed ingredients high in the air with a shout of "Loh Hey" which literally means to ‘move upwards’. It is a symbolic gesture to wish for our fortunes to rise and expand during the forthcoming year. 




Accompanying the colourful platter is our Golden Reunion Set; with the first menu only costing RM 1,488 nett per table and the second menu costing only RM 1,688 nett per table, available from 24th January to 26th January 2020. It is a perfect triumvirate of Oriental flavours.




Our Chinese New Year Prosperity Lucky Pot is also available from 17th January to 8th February 2020 starting from RM 70.00 nett per person. These elements; fish maw, fish lips, prawns, dried scallops, dried oysters, flower mushrooms, steamed village chicken, roasted duck, sea asparagus, suno fish fillet, bean curd sticks, broccoli and white radish are to bring more luck and prosperity into your lives. For more information please contact +6088-303691.



Additionally, from now until 29th February 2020, our Prosperity Lunar Package is also available with 3 packages from as low as RM988.00nett per table (10 persons).

These packages include 8 course of mouth-watering oriental cuisine with fresh salmon yee sang. Other value added benefits include free flow slow drinks for up to 4 hours, 2D1N stay with breakfast for two (2) persons at a Deluxe Golf View room The Pacific Sutera Hotel.

On the first day of Chinese New Year, there will be Lion Dance Performance at the Resort.


  1. The Magellan Sutera resort – 11am to 11.45am
  2. The Pacific Sutera Hotel – 12.15pm to 1.00pm
  3. Sutera Harbour Marina & Country Club – 1.30pm to 2.15pm
  4. Sutera Harbour Golf & Country Club – 2.45pm to 3.30pm

For more information on these exciting packages, call +60 88 303 364 (Mercy Mauro) and +60 88 303 334 (Joycey Jaimis).

Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang