Skip to main content

This Festive Season, Experience the Gift of Being Together with Hilton Hotels in Malaysia

The year-end festive period is a time for reflection, gratitude, and most importantly togetherness. Loved ones from around the world travel far and wide to be together, because experiencing the magical moments of the season with the ones who matter is what makes it worthwhile.



Hilton hotels in Malaysia presents the greatest gift – togetherness, by making the world a smaller and closer place with the Festive Table. The act of sharing a meal is simple, but the gesture itself is a heartwarming one. Each Hilton hotel in Malaysia offers festive menus and promotions that are made for sharing, in hopes to reunite loved ones, create new friendships and strengthen each unique relationship. 

Urban Kitchen

This December, experience the gift of being together with Hilton Kota Kinabalu at:

Urban Kitchen
Christmas Dinner Buffet 
25 December 2019 
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Must have on Christmas Dinner : Roasted Turkey

In addition, Hilton Kota Kinabalu has festive offerings throughout the hotel such as:

Seafood Jambalaya

Urban Kitchen
Festive Seafood Party Buffet 
Every Friday & Saturday in Dec
6:30pm - 10:30 pm 
RM145 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Eve Dinner Buffet 
24 December 2019
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Lunch Buffet 
25 December 2019
12:30pm - 3:00pm
RM150 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Eve Dinner Buffet 
31 December 2019
6:30pm - 10:30pm 
RM168 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Day High-Tea Buffet 
1 January 2020
12:30pm - 4:00pm
RM98 nett per adult

Rooftop Poolside Bar & Grill
Christmas and New Year’s Eve 
Festive Menu Selections
24-31 December 2019
Lunch (12.00pm – 3.00pm)  Dinner (6.30pm – 10.30pm) 
From RM 48 nett onwards per dish

Zest Café
Christmas Turkey Takeaway & Festive Goodies 
1-26 December 2019

Club Bar
Christmas Eve Bash 
24 December 2019
7:00pm -3:00am
Elixir Band featuring Gina

Club Bar
Christmas Party 
25 December 2019
7:00pm - 2:00am
M2 Project Band

Club Bar
New Year's Eve Countdown 
31 December 2019
7:00pm - 3:00am 
RM50 nett inclusive of 1 drink
Jomos Band featuring Pija, Jonathan Tse and Ora Della

#more photo at IG MiaKassim

Catch Santa as he makes an appearance on 24 & 25 December 2019 and Christmas Caroling on 24 Dec 2019 at 7.00pm

From 1 – 20 December 2019, each Hilton hotel in Malaysia will be giving away a 3D2N stay inclusive of breakfast buffet to one lucky winner. To stand a chance to win, participants have to like the hotel’s Facebook page, share the post and leave a comment with their most memorable dining experience with loved ones during the holiday season.

For more information and reservations, please call Hilton Kota Kinabalu at +60 88 356 000 or email BKIKK_FB@hilton.com


Comments

  1. Effortlessly these pages will likely irrefutably probably become well-known concerning several sites people, to be able to the thorough content or even thoughts. Looking for some inspiration for your next trip? Find great vacation ideas and inspiration from Things to do with your source for the web's best reviews and travel ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang