Skip to main content

This Festive Season, Experience the Gift of Being Together with Hilton Hotels in Malaysia

The year-end festive period is a time for reflection, gratitude, and most importantly togetherness. Loved ones from around the world travel far and wide to be together, because experiencing the magical moments of the season with the ones who matter is what makes it worthwhile.



Hilton hotels in Malaysia presents the greatest gift – togetherness, by making the world a smaller and closer place with the Festive Table. The act of sharing a meal is simple, but the gesture itself is a heartwarming one. Each Hilton hotel in Malaysia offers festive menus and promotions that are made for sharing, in hopes to reunite loved ones, create new friendships and strengthen each unique relationship. 

Urban Kitchen

This December, experience the gift of being together with Hilton Kota Kinabalu at:

Urban Kitchen
Christmas Dinner Buffet 
25 December 2019 
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Must have on Christmas Dinner : Roasted Turkey

In addition, Hilton Kota Kinabalu has festive offerings throughout the hotel such as:

Seafood Jambalaya

Urban Kitchen
Festive Seafood Party Buffet 
Every Friday & Saturday in Dec
6:30pm - 10:30 pm 
RM145 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Eve Dinner Buffet 
24 December 2019
5:30pm - 10:30pm 
RM180 nett per adult

Urban Kitchen
Christmas Lunch Buffet 
25 December 2019
12:30pm - 3:00pm
RM150 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Eve Dinner Buffet 
31 December 2019
6:30pm - 10:30pm 
RM168 nett per adult

Urban Kitchen
New Year's Day High-Tea Buffet 
1 January 2020
12:30pm - 4:00pm
RM98 nett per adult

Rooftop Poolside Bar & Grill
Christmas and New Year’s Eve 
Festive Menu Selections
24-31 December 2019
Lunch (12.00pm – 3.00pm)  Dinner (6.30pm – 10.30pm) 
From RM 48 nett onwards per dish

Zest Café
Christmas Turkey Takeaway & Festive Goodies 
1-26 December 2019

Club Bar
Christmas Eve Bash 
24 December 2019
7:00pm -3:00am
Elixir Band featuring Gina

Club Bar
Christmas Party 
25 December 2019
7:00pm - 2:00am
M2 Project Band

Club Bar
New Year's Eve Countdown 
31 December 2019
7:00pm - 3:00am 
RM50 nett inclusive of 1 drink
Jomos Band featuring Pija, Jonathan Tse and Ora Della

#more photo at IG MiaKassim

Catch Santa as he makes an appearance on 24 & 25 December 2019 and Christmas Caroling on 24 Dec 2019 at 7.00pm

From 1 – 20 December 2019, each Hilton hotel in Malaysia will be giving away a 3D2N stay inclusive of breakfast buffet to one lucky winner. To stand a chance to win, participants have to like the hotel’s Facebook page, share the post and leave a comment with their most memorable dining experience with loved ones during the holiday season.

For more information and reservations, please call Hilton Kota Kinabalu at +60 88 356 000 or email BKIKK_FB@hilton.com


Comments

  1. Effortlessly these pages will likely irrefutably probably become well-known concerning several sites people, to be able to the thorough content or even thoughts. Looking for some inspiration for your next trip? Find great vacation ideas and inspiration from Things to do with your source for the web's best reviews and travel ...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a