Syukur Selalu | 4 Dekad Hidupku

Assalamualaikum .. 31.10.2019 sudah 4 dekad hidup umur Kmia. Tiada yang boleh diucapkan selain bersyukur kepadaNya kerana masih dipanjangkan umur. Masih banyak khilaf ku yang perlu diperbetulkan. 🙂

Ok .. kita cerita2 pasal birthday Kmia hari tu. Dah tua-tua begini memang sebenarnya nda maulah sambut-sambut birthday segala. Kmia dan hubby memang nda pernah pun celebrate birthday tapi kan disebabkan ramai kawan-kawan Kmia yang sangat caring .. cewah! Ada jugalah dapat seperais birthday gitu. Jadi Kmia simpan sini untuk kenang-kenangan.

Dapat birthday cake dari Palace Hotel Kota Kinabalu dan seorang kawan .. note : umur bukan yang sebenar, ni kawan Kmia punya pasal hehe

Satu Team Palace Hotel Kota Kinabalu bagi surprise cake. Terharunya rasa, malu ada cam nak menangis pun ada

Acara potong kek katanya .. 

Celebrate birthday dengan opis mate 😍

Yang ni di Cafe Boleh, Pacific Sutera Harbour Resort

Bukan seorang yang suka tiup lilin. Thanks to Cafe Boleh Team, siap main gitar nyanyikan lagu birthday. Malu macik 🤭

Birthday cake comel dari Cafe Boleh, Pacific Sutera Harbour Resort

Terharunya bila terasa diri diingati dan dihargai kan. Dan lebih terharu bila ko dapat hadiah daripada orang tersayang.

Birthday Gift dari hubby. Gigih membalut hahaha .. walaupun bida tu balutan, binimu tetap menghargai kesungguhan mu 🤭
Apa hadiahnya ?? Biarlah rahsia ..gitu


4 comments

  1. happy 18th birthday with 22 years of experience Mia! sebaya dah kita ni hahaha

    ReplyDelete
  2. Hppy birthday Kmia, awet muda sangat..
    Semoga bahagia dan happy sentiasa

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah kak.. bukan selalu kan celebrate..
    Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik dan diberkati umur..

    ReplyDelete
  4. Happy Belated Birthday Kak.
    Semoga sentiasa dibawah lindunganNya.

    btw, mmg tulisan di blog kakak kecil ka?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!