Skip to main content

Promenade Hotel Kota Kinabalu | Unveiled its Wedding Packages for 2020

Promenade Bridal Fair 2019 saw the official launching of Promenade Hotel Kota Kinabalu's 2020 Wedding Packages at its Rafflesia Grand Ballroom recently. The 1-day Bridal Fair on Sunday, 6th October 2019 featured Exclusive Early Bird Offers plus a host of Rebates & Free Vouchers picked up like hot cakes from participating outlets & Sponsors.



Couples who confirm their wedding banquet venue on Sunday, 6th October 2019 at Promenade Hotel Kota Kinabalu's Rafflesia Grand Ballroom get to enjoy exclusive sets of *Early Bird Offers and guaranteed prizes by spinning The Wheel of Love. Other than fabulous offers, a Lucky Bride-to-be & Bridegroom-to-be namely Mr Boly George & Ms Mellisa Michelle Yau Chui Yen who signed up the Promenade Wedding Packages 2020 during the Fair won themselves RM3,888 Cash during the exclusive lucky draw!

The Lucky Winner! 

"For couples who have yet to find their perfect wedding venue, our highly experienced team of Wedding Planners at Promenade Hotel Kota Kinabalu will be on hand to show couples the Bridal Gallery, Bridal Suites and discuss their special day in detail. For details of the week-long Bonus Treats from 7th to 14th October 2019, Call Catering Hotline at Tel: 088 251415. " said the Hotel's General Manager - Mr Hafizan Wong. 

In collaboration with prominent names in the industry, the Launching of Promenade Wedding Package 2020 was made possible by event partners and sponsors namely Memories Wedding Gallery, Yoshie Couture, Alice's Wedding Gallery, Pixel Print Photo Booth, Rad Stories, Talent Shop and Super Events. 







Look out for upcoming Promenade Bridal Fair 2019 at Promenade Hotel Bintulu on Sunday, 20th October 2019.

Comments

  1. I would like to say that this blog really convinced me to do it! Thanks, very good post. wedding planning

    ReplyDelete
  2. Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? Because I’m going to start my website soon, but I’m a little lost on everything. Many thanks! wedding planning

    ReplyDelete
  3. I will bookmark this site and take the feeds also…I’m happy to locate so much useful information right here within the article. With Insta stalker, you can find users, stories, hastags and more on Instagram. You don’t even need to login.

    ReplyDelete
  4. Has the Dj taken time to provide pictures of his / her roadshow, have they written in detail about the services that they provide and taken the time to publicise how long they have been in business, what music they play, and any testimonials or professional affiliations they have. wedding disco norfolk

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a