Skip to main content

Promenade Hotel Kota Kinabalu | Unveiled its Wedding Packages for 2020

Promenade Bridal Fair 2019 saw the official launching of Promenade Hotel Kota Kinabalu's 2020 Wedding Packages at its Rafflesia Grand Ballroom recently. The 1-day Bridal Fair on Sunday, 6th October 2019 featured Exclusive Early Bird Offers plus a host of Rebates & Free Vouchers picked up like hot cakes from participating outlets & Sponsors.



Couples who confirm their wedding banquet venue on Sunday, 6th October 2019 at Promenade Hotel Kota Kinabalu's Rafflesia Grand Ballroom get to enjoy exclusive sets of *Early Bird Offers and guaranteed prizes by spinning The Wheel of Love. Other than fabulous offers, a Lucky Bride-to-be & Bridegroom-to-be namely Mr Boly George & Ms Mellisa Michelle Yau Chui Yen who signed up the Promenade Wedding Packages 2020 during the Fair won themselves RM3,888 Cash during the exclusive lucky draw!

The Lucky Winner! 

"For couples who have yet to find their perfect wedding venue, our highly experienced team of Wedding Planners at Promenade Hotel Kota Kinabalu will be on hand to show couples the Bridal Gallery, Bridal Suites and discuss their special day in detail. For details of the week-long Bonus Treats from 7th to 14th October 2019, Call Catering Hotline at Tel: 088 251415. " said the Hotel's General Manager - Mr Hafizan Wong. 

In collaboration with prominent names in the industry, the Launching of Promenade Wedding Package 2020 was made possible by event partners and sponsors namely Memories Wedding Gallery, Yoshie Couture, Alice's Wedding Gallery, Pixel Print Photo Booth, Rad Stories, Talent Shop and Super Events. 







Look out for upcoming Promenade Bridal Fair 2019 at Promenade Hotel Bintulu on Sunday, 20th October 2019.

Comments

  1. I would like to say that this blog really convinced me to do it! Thanks, very good post. wedding planning

    ReplyDelete
  2. Wonderful blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? Because I’m going to start my website soon, but I’m a little lost on everything. Many thanks! wedding planning

    ReplyDelete
  3. I will bookmark this site and take the feeds also…I’m happy to locate so much useful information right here within the article. With Insta stalker, you can find users, stories, hastags and more on Instagram. You don’t even need to login.

    ReplyDelete
  4. Has the Dj taken time to provide pictures of his / her roadshow, have they written in detail about the services that they provide and taken the time to publicise how long they have been in business, what music they play, and any testimonials or professional affiliations they have. wedding disco norfolk

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang