Skip to main content

ELEVATED WEEKEND DINNER BUFFET EXPERIENCE With Le Meridien Kota Kinabalu

Le Méridien Kota Kinabalu introduces a new sensory dining experience in their Weekend Dinner Buffet at Latest Recipe with their “best enjoyed with your hands” live stations.



“Eating with your hands is common especially here in Malaysia. It is a natural process and comforting to eat with your hands. It also satisfies the senses as we can feel and explore the texture of food in our hands and that is why we want to elevate that experience through our five new live stations,” says General Manager Kanit Sangmookda.



The Bucked-out Seafood Market is a shellout concept where guests can enjoy a variety of fresh seafood including slipper lobster, Chilean black mussels, green mussels, tiger prawns, cockles, live yabbies and more, served in your choice of Szechuan-style spicy sauce, chili crab sauce, black pepper sauce or tiga rasa sauce.

Chilli Crab Sauce 

Black Pepper Sauce 


The Steamed Young Coconut Briyani is a delicious menu where guests can select choice of chicken, mutton, crab, stingray or vegetables steamed with briyani rice in a young coconut shell.



Steamed Young Coconut Briyani 

Other stations include Claypot Curry with mud crab served with fried mantao, Local Style BBQ stations offers lavish grilled and barbecued seafood items and the Sweet Treats corner with crêpe – savoury with chunky chicken and grated gruyere or sweet with strawberry or chocolate as well as teppanyaki ice cream using milk, cream and sugar.


Teppanyaki Ice Cream


According to Executive Chef Mansor, the menus for these live stations are especially curated for guests to fully relish, savour and enjoy the vibrant feel, smell and taste of these dishes. “We want to complement the dining experience with a full sensory experience – sight, sound, smell, taste and touch”, he added. The buffet also showcases seafood ice bar, salad bar, variety of kerabu, soups, hot wok dishes, western & local flavours and desserts.



More photo at @miakassim

Weekend Dinner Buffet at Latest Recipe is available every Friday, Saturday and Sunday from 6.30pm to 10pm at RM138nett per adults and RM69 per child between 4 to 12 years of age. Guests can enjoy up to 40% discounts using selected Membership cards. Terms & conditions apply.


For more information, please check out their Facebook @lemeridienkotakinabalu

Comments

  1. waaaa info yang sangat bagus......

    salam perkenalan dari orang sabahan juga ini. Tawau

    nak tanya sudi ke nak bertukr link dengan blog saya. kalau sudi sila comment di blog saya www.oohsenyum.com di mana-mana post. saya tunggu tau!

    ReplyDelete
  2. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. Eminem is an American rapper and one of the most successful artists in hip-hop. As of 2020, Eminem net worth is now estimated to be $230 million.

    ReplyDelete
  3. The alcohol policies that different caterers can work with should also be considered. best Catering in Southport

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang