Skip to main content

Weekend Seafood Buffet at Urban Kitchen, Hilton Kota Kinabalu

Famous for being one of the states in Malaysia with the best and freshest produce from the sea, Urban Kitchen, the all-day dining outlet in Hilton Kota Kinabalu introduces Weekend Seafood Buffet, a Friday and Saturday-only feast for seafood lovers.


Accented by fishing nets as décor and servers dressed up as fishermen, the themed buffet is also an ode to one of the most prolific professions and industries in the country.


Available from the month of August onwards for only RM145 nett per adult and RM73 nett per child (aged 6-12), indulging in this buffet is the perfect opportunity for quality time with family and friends over food. The sumptuous spread features up to ten picks comprising of mud crabs, prawns, clams, squids, whole fishes, and many more; all of which are grilled to order. The varied and delicious selection are cooked with delectable Asian sauces and dips, while staying true to the local palate.




Complementing the richness of the ocean’s offerings are dishes such as a myriad of Italian antipasti; hearty soups such as Seafood Chowder, Seafood Bouillabaisse, Szechuan Soup with freshly homemade bread rolls & lavosh; meat cuts like Lamb Leg Roulade with mint sauce; curried delights like Bengal fish curry, Chicken Chettinad, Dhal Tadka, Chicken Masala, and more; a live seafood omelette station; sweet temptations such as sweet cherry frangipani tart, Sabah tea Panna Cotta, coconut Crème Brûlée, coffee tenom ice cream, and many more.




Located on the same level as the lobby, Urban Kitchen is open daily from 6:30am until 10:30am for breakfast, and 12:00pm to 2:30pm for à la carte lunch. Buffet dinner is available from 6:30pm till 10:30pm at RM118 nett per adult from Sunday until Thursday and RM145 nett per adult on Fridays and Saturdays.

A special 25% discount is available for Hilton Dining members and a 20% discount for selected credit and debit cardholders.

For further enquiries or reservations, please call 088 356 000 or email kotakinabalu_info@hilton.com


Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang