Skip to main content

CHEFS’ FAMILY RECIPES DISHES IN RAMADAN BUFFET | HYATT REGENCY KINABALU

This Ramadan, Hyatt Regency Kinabalu returns with another delectable buffet spread consisting of more than 280 dishes to choose from. The lavish Ramadan buffet spread features a host of traditional fast-breaking fare items that are thoughtfully sourced and carefully served using authentic method of preparation along with secret family recipes.



Executive Sous Chef, Adrian Chong and his team bring their culinary expertise to give the best buka puasa experience to diners with local favourites including the signature oxtail assam pedas and added special new dishes to be featured in the Ramadan buffet. From the Western kitchen; Chef Taripin’s whole roasted lamb, Malay kitchen; Chef Taripin’s udang galah masak lemak cili api, Indian kitchen; Chef Govind’s Indian fish head curry and vegetarian tikka, Chinese kitchen: Chef Ken’s Cantonese style homemade dim sum and Beijing pecking duck and from the dessert station; Chef Ismail’s well-known bubur durian as well as assorted homemade traditional Malay kuih.  

Be in awed at the live stations as the chefs will be on hand to serve gado-gado, beef burger, mee rojak and chicken murtabak. At the barbeque live station, dishes such as ikan panggang, whole roasted lamb, sotong bakar, and satay with choices of chicken, beef and lamb serve with sweet peanut sauce are available for your dining pleasure. Diners can get close to the action as our chef prepares the dishes live in front of them. 

The Ramadan buffet is available daily from 6:00 PM – 10:00 PM, priced at MYR 165 nett per adult, MYR 82.50 nett per child from 6 – 12 years old and complimentary for children from 5 years old and below. 

Pre-purchase Ramadan voucher is available for purchase from 16 April until the end of Ramadan 2019 at MYR 140 nett per person. Vouchers are valid to be redeemed from the first day until the end of Ramadan month.

For added convenience, prayer rooms and an imam are on site for Magrib, Isya’ and tarawih prayers during the buffet promotions period.

Speak to our associates at Tanjung Ria Kitchen or call 088-22 1234 for reservation or more information. 

Dish highlights: 

Roasted Whole Lamb – A specialty during Ramadhan, prepared through overnight roasting. The lamb is marinated with local spices and secret preparation method inherited by Chef Taripin’s family recipe. 



Udang Galah Masak Lemak – A local Sabahan favourite, using large fresh water prawns,  Chef Taripin’s unique style of preparation in clay pot and cook to perfection in turmeric and coconut based broth. 



Indian Fish Head Curry – A dish where the curry paste for the fish head curry is made from scratch using Chef Govind’s Indian spices and ingredients passed down from generation to generation. 


Vegetarian Tikka - A healthy vegetarian tikka prepared by Chef Govind using a recipe originated from the Punjab region. 



Homemade Dim Sum – Featuring Sandakan abalone rolls, cuttlefish dumpling, siew mai and the famous BBQ chicken pau by Chef Ken, in typical Cantonese style preparation. All are handmade by Chef Ken.



The famous ‘Chinese Restaurant’ Beijing Peking Duck – Made a special appearance during this year’s Ramadan month, to leave diners with more options which will be served with steamed pancake. 



Homemade Malay Kuih – A large variety of homemade Traditional Malay kuih featuring all-time favourites specially made by Chef Ismail and his Pastry team, using only fresh ingredients from the local market. 


Bubur Durian – A must have during dessert at the Tanjung Ria Kitchen buka puasa buffet. It is a favourite among locals and only available during the month of Ramadhan.




Comments

  1. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. If you visit Korca in Albania make sure to try their traditional pie called lakror. You are going to love it

    ReplyDelete
  4. Well done! Nice post! You must visit Albania, the hidden gem of the balkans. learn more at www.albania.al

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa