Skip to main content

Foot Reflexology In The Dark By Sabah Society For The Blind at Promenade Hotel Kota Kinabalu

Promenade Hotel Kota Kinabalu will be showing its commitment and support for a green sustainable future for the 8th consecutive year by switching off non-essential lights on Saturday, 30th March 2019 - joining millions of people worldwide in recognition of the 2019 Earth Hour Campaign, which was initiated by the World Wildlife Fund (WWF) in support of actions on global climate change.



Besides organizing various Earth Hour Activities, this time round, Promenade Hotel Kota Kinabalu is collaborating with Sabah Society for the Blind by bringing in "Foot Reflexology In The Dark" - a great way to relax an unwind while supporting two great causes i.e.
  1. **Embrace Calmness in the Dark while Lighting Hope especially for friends from Sabah Society for the Blind [by supporting their Foot Reflexology Service at RM30 for a 30 minutes from 10am - 10pm at Bougainvilla 1 on Saturday, 30th March 2019] and 
  2. Support Actions on Global Climate Change
[**Venue and meals for masseurs are sponsored by Promenade Hotel Kota Kinabalu while members of Sabah Society for the Blind earn 100% from their Foot Reflexology services. Sabah Society for the Blind is establised to help those with little or no sight to optimize their opportunities by providing specialist staff, information and technology resources to meet individual needs]



Come Saturday, 30th March 2019, both lobbies at Promenade Hotel Kota Kinabalu and Promenade Hotel Bintulu will be dotted with candles forming a "60+" shape. Guests, patrons and visitors are encouraged to take part with lighting the candles during the lights off period from 8.30pm - 9.30pm (local time). During the same hour, guests/patrons/visitors get to join the "Share Your 60mins Promenade Moment in the Dark" Facebook Contest by uploading their photo on their Facebook and tagging Promenade Hotels & Resort Official Facebook account with hashtags - #connect2earth #mypromenademomentinthedark


Other great offers not to be missed during the lights off period at Promenade Hotel Kota Kinabalu are Free Green Tea Latte (redeemable with F&B receipt of the day at Lobby Lounge) and Tiger Beer at only RM60 per jug. On the same day (i.e. Saturday, 30th March 2019), diners who dine in for Buffet Dinner at Promenade Café will get to enjoy Ala Minute Organic Vegetables on top of its existing international buffet dinner spread; while diners who dine in at Dynasty Chinese Restaurant during dinner time will be given FREE Charcoal Buns with Salted Egg Custard Fillings (for takeaway) - per basket per table.




Charcoal Buns with Salted Egg Custard Fillings

In the hotel's Earth Hour Campaign message to hotel guests, the General Manager of Promenade Hotel Kota Kinabalu - Mr. Hafizan Wong encouraged all to commit to action that go beyond the hour by taking part in several related activities to promote energy conservation and help reduce the effects of global warming. Such activities include taking a reuseable bag for shopping; getting friends to take part in Earth Hour; plant a tree or simply turn off lights in empty rooms as sharing responsibility holds the key to fighting climate change.

Wong was also quoted as saying that it is the Hotel's aspiration to be able to assist in increasing awareness on the various services and products available to blind and vision impaired people through Sabah Society fo the Blind. Hence, encouraged all to support the upcoming Foot Reflexology in the Dark.

These were highlighted during a brief press conference at the hotel's Dynasty Chinese Restaurant, which was also attended by President of Sabah Society for the Blind - Datuk Rosalind Chew and Vice President - Ms. Phang Joo See. All who attended were treated to Dynasty Chinese Restaurant's latest Signature Dishes namely Deep Fried Egg Plants with Red & Green Capsicums and 'Kim Xiang' Sauce, Chef's Signature Bean Curd, Stir-Fried Sea Prawns with Salted Egg Cream Sauce, Hunan Style Chicken served with Steamed Chinese Buns and Deep Fried Sweet & Sour Beef.






For more detail on above you may contact at 6088 265 555 or check out their FB Page at promenadehotelsnresort


Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a